What Tom Hiddleston Said About THOR: RAGNAROK


V tejto dobe v minulom roku, keď sa Thor: The Dark World chistal do kín, Tom Hiddleston sa zúčastnil rozhovoru pre MovieWeb britský "Loki" kde mal herec diskutovať o možnodti tretieho filmu, ako aj o smere a možnom uvedení.


Nie je žiadne tajomstvo, že Thor: Ragnarok ma mať premiéru v roku 2017, ale v uvedenom rozhovore Hiddleston naznačil, že jeho štvrtá (alebo pita) Tour ako Boha neplechy by bol skutočný koniec preskúmania všetkých vecí.

" Myslím, že veci ktoré sa tam stanú sú zaujímavé" hovorí o deji Ragnarok " v mytológii keď sa dostanete do Ragnarok, ktorý je koniec všetkého, nie je to koniec sveta, koniec času, vesmíru a priestoru. A myslým si, že sa nemýlim. Loki to v podstate uvádza v pohyb. A jeho motivácia pre to je zaujímavá a skoro sa stane stelesnenám chaosu svojím spôsobom... Takže si myslím, že to môže byť niečo nové."

Potom pokračoval, naznačil niečo o zaradení Sigyn Lokiho manželke s komixových kníh. " V mýte ma Loki manželku ktorá sa volá Sigyn, ktorá ho chráni pred jedovatým hadom, ktorý kvapká jed do jeho úst. A drží mu misu pri ústa a samozrejme misa sa naplní a ona ju musí vyprázdniť, a tak jeho zatratenie by mohlo byť zaujímavé. Neviem... myslím, Loki je postava ktorá existovala v populárnom vedomý 3000 rokov, tak existuje veľa, veľa iterácií ktoré by som mohol preskúmať. Ide len o to či ho chú diváci vidieť." Čo si o tom myslíte?

Komentáre

Obľúbené príspevky