Láska na úteku

Ako vidíte ten názov asi si poviete, že je to poriadne romantický dríst ale až taký nie je a občas si treba pozrieť aj to. Ako je fakt, že je to trochu klišé a doslova šialené, keď niekto verí nejakej bosorke ktorá povie ženské, že stretne muža a povie jej ešte meno a ožení sa sním. To dievča tomu uverí a aj podľa toho sa zariadi. Och tak to je fakt pritiahnuté za vlasy. A ako je možné, že tomu ta ženská verí až do dospelosti.
Zase na druhej strane prečo nie myslím teraz nie v skutočmon živote ale ako námet pre film. Je to príjemny film na pozretie ale je tam aj mnoho vzrušujúcich chvíľok, ktoré vas pobavia ale aj zavrtíte hlavou (ako je to mozné :D).

Je šialené a doslova neuveriteľné, že v jednej minúte si ma brať muža ktorého pozná niekoľko rokov a asi ho aj miluje a v druhej keď sa dozvie o jej vysnemom mužovi utečie až do Talianska. To ho ani nepozná. No je to možné ? Stalo by sa to aj v reále ? :D :D :D Na to by som sa pozrela. Naozaj.
Bola to zábava pozerať, určite som sa nenudila ale niekedy som si hovorila, že je naozaj naivná a uverila každej hlúposti napr. keď sa jej Robert Downey alias Peter Wright povie že je Damon Bradley a ona tomu hneď uverí ako slepá. Ale nie je sa jej čo čudovať ktorá by ho nebrala vo filme Robert vyzeral úžasne :D.


No a konečne sa dostávame k Robertovi. Užila som si túto jeho postavičku och bol strašný slaďoš :D :D :D v dobrom
pravda že. Ako sa ju snažil dostať všetkými možnými prostierdkami aj keď ho posla do kelu a nechcela ho vidieť. Aj keď ju oklamal. No povedzte tomu fešákovi nie. To sa nedá :D. V tomto filme to plati dvakrát :D. Je v tom filme zábavný ale on v podstate vo väčšine svojich filmov.

Moja naj scéna z filmu je ako tak tancujú na tom moste och rozplívala som sa pri to :D.



niečo málo o filme

SK názov: Len teba
USA názov: Only You
CZ názov: Italské námluvy
Žáner: Komédia / Romantický
Rok: 1994
Dĺžka: 115 min

Réžia: Norman Jewison
Kamera: Sven Nykvist
Hudba: Rachel Portman
Hrajú: Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Bonnie Hunt, Joaquim de Almeida, Fisher Stevens, Billy Zane, Adam LeFevre, Siobhan Fallon, Mattia Sbragia, Gianfranco Barra, Dina Morrone, Anthony Dile Jr, Renato Scarpa, Barbara Cupisti, John benjamin Hickey, Tammy Minoff


obsah

Existuje ešte ďaleko nevyzpytatelnější stvorenia, než akým je mladá krásna dievčina. A to mladá krásna dievčina, ktorá verí na osud. Presne taká je aj Faith. Kedysi na prahu puberty jej duchovia oznámili, že mužom jej života bude istý Damon Bradley. Rovnaké meno síce vyslovila aj cigánka veštiacej z krištáľovej gule dievčinu budúcnosť, ale keď sa vytúžený Damon celých štrnásť rokov neobjavil, rozhodla sa Faith, že prijme ponuku na sobáš od seriózneho, ale tak trochu doskového lekára a nastálo zakotví v pokojných vodách pohodlného a nudného života. Ale osud je osud. Pri skúšaní svadobných šiat zazvonil telefón a mužský hlas oznámil, že je dávnym priateľom jej snúbenca, že za niekoľko minút odlieta do Benátok a blahoželá šťastnému páru k svadbe. Krátko pred tým, než zavesil, aby stihol lietadlo, povedal aj svoje meno - Damon Bradley. Jasná výzva osudu. Faith ešte vo svadobných šatách ponáhľa na letisko a so svojou švagrinú odlieta do Talianska, aby našla muža svojho života. Tí dvaja sa po mnohých úskaliach nakoniec v Ríme skutočne stretnú. Má to ale jeden drobný háčik ...

Komentáre

Obľúbené príspevky