Tom Hiddleston to appear at the Nuffield theatre


Nuffield Associate herec, Tom Hiddleston bude exkluzívnym hosťom na Nuffield Theatre, udalosť sa bude konať 22. februára pre Nuffield priateľov a členov.

Tom Hiddleston sa na javisku Nuffield objaví po prvýkrat, bude tam hovoriť o svojej práci na javisku a na filmovom plátne, a odpovedať na otázky z publika. Takže keď ste niekedy mali nutkanie alebo pocit mu horlivo položiť nejaku otázku taraz máte možnosť. (No mi asi nie keď je to len pre členov.)


Britský herec ma za sebou armádu fanúšikov, ale ako čtudent Southamptone je ešte len na samom začiatku. S neuveriteľne impozantný portfóliom. K nedávnym Hiddlestonovim vystúpeniam patria Coriolanus (Donmar Warehouse), Ivanov (Donmar Warehouse v divadle Wyndham), Othello (Donmar Warehouse) a Cymbeline (Cheek By Jowl/Barbican).

Na obrazovke Tom chytil za srdce ako nepravdepodobný idol Loki z filmov Thor a Avengers od Marvelu, rovnako ako aj z filmov Only Lovers Left Alive (Prežijú len Milenci), War Horse (Vojnový kôň), Midnight in Paris (Polnoc v Paríži) a The Deep Blue Sea (Bezodné more).

Nemožno ignorovať ani jeho nezpočetnú prácu pre televíziju, ktorá zahŕňa Henry IV Parts 1 & 2 and Henry V in The Hollow Crown (V kruhu Koruny: Henry IV časť 1 a 2, Henry V) pre BBC, Wallander, Cranford and Miss Austen Regrets (Spomienky slečny Austenovej).

Potom ho môžete vidieť v nadchádzajúcich filmoch ktoré zahŕňajú : Crimson Peak od Guillermoa del Tora, High-Rise od Bena Wheatleya a I Saw The Light od Marca Abrahama.

Ako som už uviedla hore vstupenky na Toma Hiddlestona sú výhradne len pre členov a priateľov Nuffield takže mi si môžeme len pískať. Ale môžete sa stať členom a to online na ich webových stránkach a potom je možné lístky zakúpiť a to osobne alebo telefonicky (023 8067 1771). To len tak informatívne ale to tu asi nikto nespraví veď aj na čo. Bolo by to zbitočné.

Komentáre

Obľúbené príspevky