Tom Hiddleston Will Rule the Big Screen in 2015


Tom Hiddleston, môže byť v súčasnosti najviac nzámi ako zloduch z rad Marvelu z Thora, ktorého si fanúšikovia obľúbili, ale to všetko sa môže zmeniť v prebehu tohto roka. Súdiac z rosiahlého počtu projektov ktoré ma herec naplánované na najbližšie mesiace, to vyzerá, že sa Hiddleston chystá ovládnuť rok 2015 rovnakým spôsobom, vyhlásil jeho kolega Benedict Cumberbatch.


Tento rok sa objavia na veľkom plátne štýri film kde si Hiddleston zahraje, koté majú rôzne žanre a to od životopisného až po horor. Z ďaleka najviac známi a najviac očakávaný z týchto projektov je film Avengers: Age of Ultron. Pokračovanie veľmi úspešnej série superhrdinou, kde sa opakovane predstaví v slávnej role zlého brata Thora, Lokiho, spolu s ďalšími členmi ako Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., Chris Evans, a Scarlett Johansson. Hoci blockbuster je nastavený do kín až v máji, fanúšikovia netrpezlivo študovali podrobnosti ohľadom sprisahania filmu a obsadenia už mesiace.

Kým Age of Ultron ktorý bude pre herca najväčší filmom, ktorý dorazi čoskoro na obrazovky, sa bude Hiddleston pohybovať aj nad rámec svojej úlohy ako super zloducha, ktoroju je známi pre tento rok. Herec tento rok hraje v dlho očakávanom horore Crimson Peak kotorý ma dátum vydania 16. októbra tohto roka. Crimson Peak vzbudil záujem vďaka kvalitnému obradeniu a tvorivému tímu.

Projekt režiséra Guillerma del Tora je zasadení do 19. storočia do vidieckej oblasti na Severe Anglicka v rozpadajúcom sa sídle. Hiddleston ako sir Thomas Sharpe, očarujúci novomanžel mladej autorky Edith Cushing (Mia Wasikowska), postupom sa však ukáže, že nie je ten za koho sa vydáva. Vo filme si tiež zahraje Jessica Chastain a Charlie Hunnam.

Ďalší Hiddlestonov projekt, ktorý na seba strháva pozornosť je životopisný film I Saw The Light, ktorý sa dostane do kín tento rok. Herec bude hrať vo filme titulnú rolu podľa knihy Hank Williams: The Biography z roku 1994. Niektoré piesne ste už v podaní Hiddlestona mohli počuť na Music Festiva, kde bol ako prekvapenie, ktorý sa konal v Michigane Wheatland. Na tomto filme spolupracuje aj s Elizabeth Olsen ktorá hraje jeho manželku.

Hiddlestonov štvrtý film na tento rok je High-Rise, sa môže pochváliť hviezdným obsadením a to napr. Jeremy Irons, Luke Evans, Sienna Miller, a Elisabeth Moss. Román s rovnakým nemon od J.G. Ballard, film sa odohráva v roku 1975 v Londýne a zaznamená nebezpečné sociálnej situácie, ktoré vznikajú v rámci izolovanej komunity high-rise luxusného paneláku. Presný dátum vydania pre film nebol ešte určený, ale dá sa predpokladať, že príde do kín niekedy tento rok.

S toľkými rôznorodými projektami, na obzore je jasné, že Tom Hiddleston má tento rok dobre našľapnutú kariéru.

Dá sa povedať, že talentovaný herec sa po roku 2015 bude môcť považovať za plnohodnotnú hollywoodsku hviezdu.

Komentáre

Obľúbené príspevky