What Are Tom Hiddleston’s New Movies For 2015


Väčšina divákov ho pozná ako Lokiho čiernu ovcu a brata Thora, ale tento rok sa to zmení, Tom Hiddlston sa ukáže svojim prévržencom v nových filmoch a ukáže aj svoj obrovský herecký talent.


Britský herec je teraz momentálne zaneprázndneny najmenej 4 veľkými filmami. Po prvé, by sa mal objaviť v druhom filme Avengers. Tak sa fanúšikom splní prianie a zase ho uvidia ako Lokiho v "Avengers: Age Of Ultron." Známe je, že vo filme si má zahrať scénku s Idrisom Elbom ktorý hraje Heimdalla (Thor, Avengers). Jeho postavička je tu zahalená samým tajomstvom.
"Avengers: Age Of Ultron" má prísť do kín už 1. mája tohto roka.

Medzi nové filmy Toma Hoddlestona na tento rok patrí aj vysoko očakávaný "Crimson Peak" od Guillerma del Tora. Tom Hiddleston si údajne v tomto filme zahrá milostnú scénu s jednou herečkou. S najväčšou pravdepodobnosťou to bude s jeho ženou ktorú hraje Mia Wasikowska. Obaja si spolu zahrali upírov vo filne only lovers left alive (Prežijú len milenci).

Tretí film na zozname Toma Hiddlestona je biografia Hanka Williamsa "I Saw The Light." Hoci nemajú ešte oficiálny dátum vydania filmu, životopisný film už vzbudil záujem u fanúšikov Hiddlestona a fanúšikov country hudby. Dokonca aj country hviezda Rodney Crowell pochválil britského herca za jeho odhodlanie k tomuto filmu.

Za štvrté, ale v neposlednom rade je "High Rise", ktorý sa môže pochváliť hviezdným obsadením. Luke Evans, Jeremy Irons, Sienna Miller, a Elisabeth Moss sa pripojí aj Hiddleston v uvedenom filme o skupine ľudí, ktorých životy sú "mimo kontroly" v budove rezidencie.
"High Rise" bude mať premiéru v nemecku a to 17. septembra.

Tak no a na ktorý film sa tešíte najviac ?

zdroj: KDramaStars.com

Komentáre

Obľúbené príspevky