Crimson Peak: Trailer


Konečne sa objavil aj dlho očakávaný trailer k tomúto filmu. Som z toho nadšená a neviem sa dočkať aby som si to pozrela.

Po rodinnej tragédii je mladá spisovateľka rozorvaná medzi láskou k priateľovi z detstva a zvody tajomného cudzinca. Keď sa snažia utiecť pred duchmi svojej minulosti, osud ju zavádza do domu na vŕšku z krvavo červenej hliny. Dom dýcha, krváca a pamätá si. Je to miesto plné tajomstiev, ktorá spisovateľku budú prenasledovať navždy. Medzi túžbou a temnotou, medzi tajomstvom a šialenstvom, leží pravda za šarlátovým vrškom.


Goth je mŕtvy, nech žije goth! "Crimson Peak" prináša opäť rozkvet "Drakulu." Šťavnatá farebná paleta môže byť rovnako hrozivá aj cez modrý filter.

A samozrejme, čo gothic príbeh by nebol úplný bez záhady. Tom Hiddleston je muž mnohých talentov.Jeho zlomová rola bola Loki vo filme "Thor", tá viedla k role Adama vo filme "Only Lovers Left Alive" (Prežijú len Milenci), a terz to je tajomný Sir Thomas Sharpe vo filme "Crimson Peak" od Guillerma del Tora.

A ako som si aj myslela, ta scéna so sexom ktorú som tu už spomínala bude s jeho ženou. Ako inak :DDD. Kúsok z nej je aj v samotnom videu.

Komentáre

Obľúbené príspevky