High Rise: audiobook


Tom Hiddleston je rozprávačom novej audioknihy High Rise od J.G. Ballard.

Hviezdny Herec z avengers sa objaví v nadchádzajúce adaptácii filmového románu od režiséra Bena Wheatleyho, ktorý tiež ponúka hviezdy ako Jeremy Irons, Sienna Miller, Luke Evans a Elisabeth Moss.

"Strávil som vlani v lete zalezený ako Dr Laing v 25. poschodí High Rise, ako ho priviesť k životu vo filme od Bena Wheatleyho a Amy Jump," povedal Hiddleston.


"Kniha bola vždy nutná, bol to náš základný kameň. Bolo to skvelé vrátiť sa k pôvodnému textu J.G. Ballarda, pred vydaním filmu, a predčítať to nahlas."

A dodal: "Ballard bol predvídavý v toľkých veciach: naše očarenie (a spoliehanie sa na) technológiou, náš pokus o kolonizáciu na oblohu, a jeho zvláštne, rozlišovacie implikácie, že moderná civilizácia je možno len pár susedských nezhod od kolapsu a chaosu. "

Riaditeľ obsahu pre Audible.co.uk Laurence Howell, dodal: "Sme veľmi radi, že máme Toma na palube ako rozprávač pre High Rise."

"Je to široko rešpektované a veľmi populárne meno, a vo filmovej adaptácie, ktorá má byť veľký hit tohtoročnej jesene, bol Tom dokonalým človekom aby priviedol audioknihu k životu. Sme nadšení s výsledkami a dúfame, že naši poslucháči budú tiež. "

Audiokniha prerozprávana od Toma Hiddlestona bude k dispozícii na Audible.co.uk už vo štvrtok 26. marca.

Komentáre

Obľúbené príspevky