Režisér sľubuje ďalšie postavy

Našla som jeden veľmi zaujímavý článok, určite by ste si ho mali prečítať. Hoc je tam o Tomovi napísané len okrajovo aj napriek tomu by som ho odporučila. Je tam mnoho zaujímavých poznámok a aj infošiek.

Podľa Josse Whedona v Avengers: Age of Ultron stretneme ďalšie marvelovské postavy, ktoré neboli zatiaľ v propagačných materiáloch.

Režisér Avengers 2, Joss Whedon, krátko prehovoril o svojom filme, ktorý uvidíme v kinách už zhruba za mesiac. Žartom sa zmienil o tom, že Paul Bettany má ku stvárneniu robotického Visiona ideálnu tvár a tiež tvrdí, že ho do role navrhoval ešte predtým, ako vôbec začal režírovať prvých Avengers.

Radu "Pomstiteľov" rozšíri aj Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson), ktoré si Whedon medzi doteraz nerealizovanými postavami vybral čiastočne preto, že ich má jednoducho osobne rád, ale tiež majú vo filme plniť veľmi špecifickú úlohu. Dvaja životom zmietany outsideri majú vniesť do Avengers: Age of Ultron unikátny emocionálny náboj a vďaka svojim schopnostiam (určitá forma mágie a nadzvuková rýchlosť) tiež nové vizuálne prvky. Doterajší členovia tímu pracujú ako dobre naolejovaná mašina, napriek tomu sú ale ich väzby krehké a kedykoľvek sa môžu zrútiť.

Nasledujúce riadky môžu obsahovať spojlery.

Čo je ale na celom interview najzaujímavejšie, je krátka záverečná zmienka. Reportérka sa Josse pýta, či vo filme uvidíme nejaké postavy, ktoré doteraz neboli súčasťou propagačných materiálov, či stretneme ďalšie marvelovské postavy, ktoré poznáme z predchádzajúcich filmov alebo "ďalších častí univerza". Na čo Whedon odpovedal jednoducho "Áno".

Zvlášť kvôli záverečnej zmienke o "ďalších častiach univerza" môže Whedonova odpoveď znamenať prakticky čokoľvek. Možno má na mysli Lokiho (Tom Hiddleston) alebo Falcon (Anthony Mackie), o ktorých vieme, že sa vo filme mihnú, ale nie sú prezentovaní ako kľúčoví hráči. Možno hovorí o nejakom cameo, ktorého by sme sa mohli dočkať v potitulkové scéne. Tam sa napokon môže mihnúť prakticky ktokoľvek - Spider-Man, Doctor Strange alebo napríklad niekto z Guardians of the Galaxy 2. A možno Whedon svojím "áno" myslí všetky spomínané varianty.

Zaujímavou nápovedu však priniesol šéfredaktor serveru Latino-Review, ktorý ešte pred Whedonovým interview naznačil, že by sa mal vo filme objaviť ešte jeden "Avenger". Presnejšie povedané jediný Avenger, ktorého sme zatiaľ nevideli v propagačných materiáloch. A to je podľa doteraz odvysielaných filmov a seriálov jeden jediný človek: Agent Phil Coulson (Clark Gregg), hlavný hrdina seriálu Agents of SHIELD. Čo hovoríte, chceli by ste Phila po dvoch rokoch na televíznej obrazovke znovu vidieť na plátne?

No ja by som si ho vedela predstaviť prečo nie rada ho zase uvidím vo filme. NIe je to hlavná postava ale má niečo do seba a spríjemní film. A mám rada keĎ serie Tonyho :DDDD.

Komentáre

Obľúbené príspevky