‘I Saw The Light’ Lands At Sony Classics

Opäť jeden článoček o tom ako Sony získalo práva na film "I Saw The Light." Viem už raz som tu niečo dávala ohľadom toho ale nie je nič nové tak som pridala ďalši článok. V tomto je aj napísané aké piesne by mali vo filme odznieť.

Sony Pictures Classics oznámilo, že získalo celosvetová práva na životopisný film Hanka Williamsa "I Saw The Light", film v ktorom hviezdy Tom Hiddleston stvárni kultového country speváka. Marc Abrahám napísal a zrežíroval snímok, ktorý sleduje Williamsov raketový vzostup k sláve a jeho konečnom dôsledku tragický vplyv na jeho zdravie a osobný život. Elizabeth Olsen, Bradley Whitford, David Krumholtz a Cherry Jones sú ďalšie stár ktoré sa tam objavia.

Žiadny dátum vydania nebol oznámený.


RatPac Entertainment - Brett Ratner a Bron Studios - Aaron L. Gilbert produkovalí film s G. Marq Roswell a Abrahám, ktorý napísal scenár na základe biografie do Colina Escotta. RatPac - James Packer a Jason Cloth z Creative Wealth Media financ ako výkonný producent. Sony Classics, ktoré malo len za tento rok 18 nominácií na Oscara, povedal, že "aktívne hovorilo s Brettom Ratnerom o zapojiť sa k I Saw The Light na dlhšíu dobu."

Britska hviezda Avengers HIddleston bol vybraný pre úlohu Legendy Country a Western vlani v lete a vo filme spieva piesne od Williamsa napr. ako "Your Cheatin' Heart", "I'm So Lonesome I Could Cry" a "Hey Good Lookin ", potom čo sa dohodli so spoločnosťou Sony ATV na zabezpečení práva na hudobný katalóg Williamsa.

Spevák zomrel vo veku 29 na základe srdcového zlyhania.

Komentáre

Obľúbené príspevky