Tom Hiddleston mixing his Loki role with some exciting new movies


Tak konečne sa niečo šuchlo. Našla som tento článok v ktorom o Tomovi pekne hovoria a preložila. Je fakt super. A hlavne ten koniec ktorý by som mu priala. Veľmi.

Tom Hiddleston hraje Lokiho v Marvel Cinematic Universe
má mnoho ďdalších projektov kde je jeho meno
Tom hľadá spravnú rovnováhu medzi nimi


Hollywoodsky filmový priemysel je v súčastnej dobe plný britských talentov, a jeden z najväčších, najlepších a najpopulárnejších britských hercov v Hollywoode v tomto okamihu, by mal byť Tom Hiddleston, ktorý aj naďalej zapôsobí svojimi výkonmi na veľkej obrazovke. Tom je pravdepodobne najlepšie známy pre jeho úlohu Lokiho v Marvel Cinematic Universe, ale má aj ďalšie zaujímavé a vzrušujúce filmové projekty ktoré čoskoro uvidíme.


Už sme videli Tom Hiddleston hrať úlohu Lokiho v Marvelovských filmoch Thor, The Avengers a Thor: The Dark World, zatiaľ čo si zopakuje úlohu vo film Thor: Ragnarök, ktorý je v súčasnej dobe naplánovaný na 28. júla 2017 vo Veľkej Británii a 3.11.2017 v USA. Avšak, do tej doby, Tom má mnoho ďalších nových filmových projektov z ktorých môžeme byť nadšený.

Rovnako ako sa objaví v nadchádzajúcom televíznom seriáli The Night Manager, bude Tom Hiddleston tiež hrať vo filme I Saw The Light, v ktoro hraje tiež Elizabeth Olsen, David Krumholtz a Bradley Whitford, očakávaný debut filmu je niekedy tento rok. V nadväznosti na to, že Tom bude tiež hrať s Jamesom Purefoy, Jeremy Irons, Elisabeth Moss, Sienna Miller, a Luke Evans, vo filme High-Rise, ktorý sa očakáva tiež niekedy v roku 2015.


To nie je všetko, budeme Toma Hiddlestona tiež vidieť hrať v novom filme Guillerma del Tora Crimson Peak, ktorý sa môže pochváliť aj hviezdnym obsadením, vrátane Jessici Chastain, Charlie Hunnam, a Mii Wasikowskej, okrem iného, film sa dostane naveľkú obrazovku 16. októbra ako v USA aj Veľkej Británii. Nakoniec, budeme mať možnosť vidieť Toma vo filme Kong: Skull Island , ktorý má tiež nastarosti JK Simmons a Michael Keaton , film by mal mať premiéru 10.3.2017.

Zatiaľ čo my milujeme vidie Toma Hiddlestona hrať Lokiho v Marvel Cinematic Universe, tiež môžeme byť nadšený z jeho ďalších nových projektov a nemôže sa dočkať, až ho uvidíme v rôznych rolách na veľkom plátne. Tom je obrovský herecký talent, ktorý bude určite v budúcnosti držiteľ Oscara.

Komentáre

Obľúbené príspevky