Are The Marvel Stars Dating?


Našla som ešte jeden článok ktorý špekuluje nad vzťakohom Toma a Elizabet. Nemám tu čo pridať tak som sa rozhodla, že ho preložím a pridám aby to tu nestálo.

Toto je najváčší sen pre fanúšika Marvelu. Podľa spravy, Loki a Scarlet Witch, tiež známy ako Tom a Elizabeth, sú v počiatočnej fáze novej hot romance. Zistite si všetky informácie o tomto epickom páre!

Faninky si môžu spoločne zakričať! Elizabeth Olsen, (26) našla nového muža v Tomovi Hiddlestonovi, (34)! Herc, ktorí hrajú dve z najobľúbenejších postáv Marvelu, údajne prešli od priatelia k niečomu viac. Budeme potrebovať minútu aby sme plne spracovali tento úžasný nový pár!


"Schádzaju sa ," povedal zdroj Us Weekly. "Je to prirodzené."

Elizabeth a Tom nie sú pripravení, aby sa stali plnohodnotným Hollywoodsky pár, ale uistujeme vas, že " keď sú od seba tak si píšu." Pár sa zblíšil pri natáčaní filmu I Saw The Light. Vo filme hrajú manželov.

To. Je. Úžasne. Tom je predmetom mnohých záujmov po celom internete, takže náš milovaný Loki nášiel svoju dámu, sú to veľké novinky! Ďalší film s Avengermi príde do kín až v roku 2018. Mohli by si Loki a Scarlet Witch sktýžiť cestu ?

Elizabeth predtým chodila s hercom Boydom Holbrookom. Zasnúbili sa v marci 2014, ale nakoniec sa po troch rokoch v januári 2015 rozišli. Oni sa tiež stretli pri natáčani filmu.

Vyzerá to, že Elizabeth je pripravená otvoriť svoje srdce, pre niekoho nového! A Loki, máme na mysli Tom, znie ako perfektný chlap pre ňu! (Tumblr práve teraz pravdepodobné exploduje).

HollywoodLifers: myslíte si, že Elizabeth a Tom tvoria rozkošný pár? Čo si o tom myslíte ?

zdroj: hollywoodlife.com

Komentáre

Obľúbené príspevky