Tom Hiddleston talks complexity, 'kink' in 'Crimson Peak'


Rola Toma Hiddlestona v Crimson Peak može ukázať stránku ktorú jeho niekoľko desiatok fanúšikov ešte nevidelo. V nadväznosti na nedávno vydaný trailer na strašidelný film v hlavnej úlohe Mia Wasikowska (Alenka v ríši divov), Jessica Chastain (Interstellar) a Alan McMichael (Pacific Rim), Hiddleston odhaľuje, že jeho úloha tajomného sira Thomasa Sharpa dostane "ozajsnej zvrátenosti. "

V rozhovore s Yahoo! Movies, Hiddleston rozpráva podrobnosti o spletitých vzťahoch medzi štyrmi ústrednými postávami. On hovorí o vlastnom charaktere ako o "anti-hrdinovi", ktorý je určite "najviac morálne nejednoznační alebo zložitá postava v príbehu."


Sir Thomas Sharpe je bohatý Angličan, ktorý sa sťahuje do Bostonu, Mass., S jeho sestrou, Lucille (Chastain) zhromažďovať investorov pre nový stroj. Sharpe čoskoro sa stretne a prepadne láske k spurnej, niekedy tvrdohlavej mladej žene, Edith (Wasikowska), s ktorou sa potom ožení.

Všetko sa zdá neskutočne romantické, kým veľký Sharpe Mansion odhali svoje temné tajomstvá Edith, ktorá sa stáva uväznená v jeho múroch nadprirodzenými silami, Lucille a dokonca aj Sharpe sám.

"Myslím si, že Sharpe je skutočne chytený medzi ľuďmi a protichodných pocitov," povedal Hiddleston. "On sa snaží nájsť najlepšiu cestu cez veľmi, veľmi ťažkú spleť toho, čo ľudia potrebujú, čo chce on a je jeho povinnostou."

"Myslím si, že fascinujúca vec je, že každý má démonov, a niekedy neviete, aký sú vaši démoni, kým nie je príliš neskoro."

Režisér Guillermo del Toro (Faunov Labrinth, Pacific Rim), povedal Yahoo! v marci, že Crimson Peak apeluje na "viktoriánskej jadro o gotickej romantike" v ňom. Hiddleston sám hovorí o temných motívoch príbehu ktoré sú "na spôsoe veľkých gotických romantických romány."

Crimson Peak préde do kín 16. októbra.

Komentáre

Obľúbené príspevky