'Morally Ambiguous' And 'Sexually' Charged Character In Guillermo Del Toro's Kinky Movie 'Crimson Peak'


Hviezda Tom Hiddleston odhalil podrobnosti o nadchádzajúcom majstrovskom diele Del Tora. Žijúci dom, jeho členovia, obsadenie a nádherny romantický, ale perverzný príbeh sira Thomasa Sharpe a ľudí obklopujúcich ho v "Crimson Peak" teraz objavíme krôčik po krôčiku.

V rozhovore s Colliderom, 34-ročný britský herec, ktorý je známy pre rolu Lokiho v Marvelovských filmoch "Avengers" a "Thor" odhalil detaily o jeho úlohe v nadchádzajúcom filme Del Tora. Tom Hiddleston stojí načele obsadenie "Crimson Peak", spolu s rovnako ťažkými kalibrami ako Mia Wasikowska, Jessica Chastain a Charlie Hunnam.


Tom Hiddleston ukázal, že zatiaľ čo on nebol prvou voľbou hrať sira Thomasa Sharpe v "Crimson Peak," skočil po príležitosti s vedomím, že bude pracovať s Guillermo del Torom a hviezdnym obsadením.

Povedal: "Je to jednoducho skvelé, je to jednoducho skvelý scenár, a chcel som s ním pracovať, vedel som, že Jessica, a Mia (Wasikowska), a Charlie (Hunnam) boli zamknuté do projektu, Miu milujem, s Jessicou som sa spoznal už skôr a s Charliem som chcel pracovať, takže tam nebol jednoducho možný spôsob, ako by som mohol povedať 'nie'. "

"Práca s Guillermom ktorého som obdivoval tak dlho," pokračoval Hiddleston. "A scenár sám osebe bol skvelý, scenár bol fascinujúci, bohatý, sofistikovaný a desivé, a úloha bola úžasná, a inak, to bolo veľmi, veľmi rýchlé áno než na akomkoľvel inom projekte."

Tom Hiddleston si zahrá hlavného hrdinu Sira Thomasa Sharpea alebo "antihrdinu" ako herec sám dodal. Bude úchvatny krásny gentleman, zahalený tajomstvom až do dátumu "Crimson Peak". Hiddleston odhalil, "Myslím, že je to antihrdina, ale určite je to najviac morálne nejednoznačná alebo zložitá postava v príbehu, pretože si myslím, že je naozaj chytený medzi ľuďmi a medzi konfliktnými emóciami a snaží sa nájsť najlepšiu trasu cez veľmi, veľmi, zložitú spleť, čo ľudia potrebujú od neho a chcú od neho, to, čo cíti, a je jeho povinnosťou. "

"Crimson Peak" dátum vydania je na Oct 16. 2015

zdroj: youthhealthmag.com

Komentáre

Obľúbené príspevky