Character Posters Introduce the Inhabitants of Guillermo del Toro’s Haunted House


Mali ste možnosť spoznať úžasné a šialene strašidelný dom snov Guillerma del Tora, teraz sa zoznámite s niektorými so svojich rovnako úžasných a strašidelných obyvateľov. Universal a Legendary odhalili štyri vyšperkovné charakterové plagáty predstaviteľov Crimson Peak Mii Wasikowskej, Toma Hiddlestona, Jessici Chastain, a Charlio Hunnama. Plagáty si môžete pozrieť tu.

Crimson Peak sa sústredí na mladú Edith (Wasikowska), ktorá sa zamiluje do muža (Hiddleston), ktorý skrýva veľa tajomstiev. Rovnako je ich plný celý dom. Jeho sestra (Chastain), zdá sa nie príliš potešená týmto novým vzťahom. Ani Edithin priateľ (Hunnam).


Charakteristické plagáty Crimson Peak ponúkajú silný zmysel pre bohatý, náladový tón filmu, rovnako ako niektoré náznaky ohľadom každej role postavy v príbehu. Hunnam vyzerá relatívne normálne a nudné, pretože to on je, je sladký, dobre mienená alternatíva k sexi a tajomnému cudzincovi ktorého hraje Hiddleston. Chastain plagát jasne horí, zatiaľ čo Wasikowska vyzerá, že je na polceste, aby sa stala duchom sama.

Kým plagáty nie sú strašne znepokojujúce, film sám o sebe sľubuje byť celko desivý. Keď majster hrôzy sám, Stephen King, si myslí, že film je "kurva desivý," viete, že robíte niečo dobré. Crimson Peak rozhodne vyzerá ako jeden z filmov kde si dajte bacha na premiéru a to 16. októbra 2015.

Crimson Peak produkuje Legendary Pisturs s Universal Pictures, je strašidelný goticky horor v réžii majstra temných rozprávok, Guillermo del Toro (Faunov labyrint, séria Hellboy, Pacific Rim), písaný del Torom a Matthewom Robbinsomom a hraje tu Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston a Charlie Hunnam. V následku rodinnej tragédie, ctižiadostivá autora sa zmieta medzi láskou k jej priateľovi z detstva a pokušením tajomného outsidera. Snaží sa uniknúť pred duchmi jej minulosti, ona je zavedená do domu, ktorý dýcha, krváca ... a spomína. Thomas Tull, Jon Jashni, del Toro a Callum Greene majú nastarosti výrobu a Jillian Share je výkonná producentka.


zdroj: slashfilm.com

Komentáre

Obľúbené príspevky