Tom Hiddleston 'is set to star' in sequel to Mel Gibson's classic Braveheart


Tom Hiddleston, herec z filmu Thor by si mal zahrať v očakávanóm pokračovaní filmu Statočné srdce z roku 1995 kde si strihol hlavnu úlohu Mel Gibson.

Podľa e-mailov ktoré zverejnil WikiLeaks, 34-ročný herec by mal prevzať úlohu škótskeho bojovníka kráľa Roberta Bruce v nadchádzajúcom filme s názvom Lion Rampant.
Réžisér filmu je David Mackenzie, film sa bude nakrúcať v Škótsku, potencionálne hviezdy ktoré by sa tam holi objaviť sú Jack O'Connell a Emma Stone.


Lion Rampant - opísali ako "neoficiálne pokračovanie Statočného srdca" - údajne to má na starosti The Working Title, britská spoločnost ktorá je zodpovedná za trhák, ako je Four Weddings And A Funeral (Štyri svadby a jeden pohreb).

Podrobnosti o očakávanom filme boli odhalené, keď boli publikované e-maili ktoré si medzi sebou vymenili bývala šéfka Sony Entertainment Amy Pascal a Rich Klubeck, partner v prednej americkej talentovej agentúry. V správach hovorí, že je "potešený zdieľať" detaily o projekte Lion Rampant.

Tiež povedal a konkrétne spomenul Hiddlestonovo meno v súvislosti s úlohou Roberta Bruce. V následnej výmene e-mailov medzi Pascal a Ericom Fellnerom - producent Working Title, odhalili ďalšie podrobnosti o filme. "Je to príbeh, ktorý nadväzuje na históriu Statočného srdca," vysvetlil v jednej správe. "Je to epický príbeh akcie a romantiky."

Fellner sa potom vyjadril, že sa čaká na potvrdenie role Hiddleston a O'Connell vo filme, však, naznačil, že Stone sa nepodarilo zatiaľ dostať do tohto projektu.
Napriek tomu sa zdalo, že sú odhodlaný presvedčiť herečku aby sa do projektu pridala : "Dostaneme Emmu Stone."
Ak bude pokračovanie, film bude rozprávať príbeh Roberta Bruce, ktorý bojoval proti Angličanmom v sériu vojen, vedie svoju krajinu k víťazstvu ku škótskej nezávislosti.

Ani Hiddlestonov agent ani jeho manažér sa k to zatiaľ nevijadrili.

zdroj: dailymail.co.uk

Komentáre

Obľúbené príspevky