Crimson Peak: San Diego Comic-Con


Tak mam skvelé správy, možno ste už niektorý videli fotky alebo videá. Na comic-cone v San Diegu mal svoj panel aj film Crimson Peak. Konalo sa to 11. júla a v palnely sa objavili samozrejme režisér Guillermo del Toro a aj hlavný predstavitelia filmu Tom, Mia Wasikowska a Jessica Chastain len Charlie Hunnam sa nedostavil. Tak má z toho veľkú radosť lebo ako som už písala nebolo isté kto všetko dorazí na con.

V článku nájdete všetko, kopec fotografií v dobrej kvalite či už z fotenia, rozhovorov alebo zo samotného panelu. Pravdaže som nezabudla pridať video ktoré nie je dlhé. Celkovo panek k filmu Crimson Peak nemal dlhé trvanie, neviem presne ale niečo okolo trinásť minút minút čo je dosť krátko.
Moderátorom bol Chris Hardwick ktorý ich privítal, povedal niekoľko slov, Toro pridal vtípek a už sa šlo na otázky. No ešte na začiatku je poriadne počuť vreskot dám ktoré miluju Lokiho :DDD. Neobjavil sa žiaden nový trailer ale to mi neprekáža keď su vonku už dva. Ale musím podostknúť, že Jessica tam bola skvelá ako aj Tom je ale ona sa mi začína páči viac a viac :DDD je veľmi zábavná.

A ešte som čítala v jednom článku, že Toro o niečo maličké na comic-cone požiadal "Môžem požiadať o láskavosť?" Povedal filmár pre divákov v sobotu popoludní. "Keď Tom Hiddleston vyjde, ignorujte ho." Ako som písala nestalo sa, je to poriadny vtipálek :DDDD.

'Crimson Peak' Press Line at SDCC
6e14d388gw1etzgo0f4atj20gu0gu77b.jpg 6e14d388gw1etzgo3lx28j20sg0sgaeg.jpg 6e14d388gw1etzgo249coj20u00u0wi9.jpg 6e14d388gw1etzi5hhl4rj21kw295hdt.jpg 6e14d388gw1etzi5qpabaj21kw20thdt.jpg
(photos 57)


EOnline at Comic-Con
6e14d388gw1etzdfi8o3uj20u00u041l.jpg 6e14d388gw1etzdmydr5hj20sg0sgq5v.jpg 6e14d388gw1etzeqjb27qj20u00u0ae2.jpg 6e14d388gw1etzeqlll7uj20u00u0771.jpg
(photos 4)

- Toro hroví, že je to zaručene gotický román, kde niektoré zvraty sú trochu viac o pohlavý, vojne medzi nimi
- nápísal priližne 10 stranone scenáre s biografiou pre každu hlavnú postavu zvlášť, tak aby si aj oni medzi sebou uchovali nejaké tajomstvá, herci ich medzi sebou nezdieľajú takže sa tajomstvo uchová (v podstate každý z hercov má napísané niečo iné a ostatný nemajú o tom ani prdel :DDDD veľmi zaujímavé)
- Del Toro povedal, že bol inšpirovaný jeho dvoma detmi (dve dievčadá), aby napísal viac progresívnejší príbeh
- Toro podotkol, že je to jeho najkrajší film aký kedy urobil a publikum s tým nemusí súhlasiť ale u neho je to tak (publikum malo skvelý ohlas na film)
- chel aby to bolo desivé ale zároveň aj nádherné (tak to uvidíme)
- Tom vyzdvihol Torovu precíznosť, zameral sa na podlahu, keď šliapal po doskách podlahy tak cez presakovala hlina, bolo mu ľúto, že to všetko muselo byť strhnuté
- Tom prezradil, že ešte nikdy v živote si ho žiaden režisér tak nedoberal ako Toto a ten na to dodal len to "sme ako dvojčatá"
- najobľúbenejšia časť domu Tora je jednoznačne kúpeľňa (hoc je to dosť strašidelné miesto v dome)
- posledný akt filmu je emocionálna dráha vyjadril sa Tom
- a ešte nakoniec podmienkou Tora aby natočil film bolo, že si ho postavý sám z čoho veľkú radosť štúdio nemalo ale povolilo nakoniec



Tu máme jeden rozhovor s hercami a režisérom od EW. Chapík sa na začiatku pýta Del Tora čo ho inšipovalo k tomuto filmu. Toro ako už viete miluje gotiku čo som už spomínala v niekoľkých článkoch, potom rozoberá celkový koncep filmu, čo sa v ňom vlastne odohráva, že je to gotický romám atď. Potom herci rozoberajú svoje charaktery a nakoniec si Toro pochváli svoj strašidelný dom.

Dom je hnijúca reprezentácia rodiny, ktorá ho obýva - je to ako klietka, pohár, ktorý používate na lapanie motýľov. Dom je hrozivý, je to vlastne jedna veľká pasca. A do tej sa chytí spisovateľka Edith Cushing (Wasikowska), ktorá bude po uzavretom sobáši s Thomasom Sharpom (Hiddleston) zdieľať ešte s jeho sestrou Lucille (Chastain) ich panstva.

Potom tam hovorí, že Manželstvo je v príbehu dôležitý moment ale všetká ta hrôza vyjde na povrch až po svadbe.

Všetko sa mi nechce vypisovať, viem som lenivá ale všetko som už napísala c článkoch týkajúcich sa tohto filmu tam to máte všetko dopodrobna opásané čo tu načrtli herci alebo Toro.


Oba rozhovori sú pekné, herci sú v dobrej nálade a stále sa usmievajú a to halvne v dom druhom lebo je rozhovor vonku a dolu pod nimi je kopec fanúšikov ktorý neustále kričia. No a jasnačka keď sa slečná niečo pýta Toma je tam strašný hluk a vreskot a Tom sa len smeje je fakt zlatý :DDDD.

Komentáre

Obľúbené príspevky