Crimson Peak Will Return to Comic Con


Legendary Pictures oznámila, že predstavý tri z ich vysoko očakávaných projektov v tomto roku na Comic-Con 2015, Warcraft, Crimson Peak a Krampus. Všetky tri filmy by mali byť predstavené v panely v hale H v sobotu dňa 11.6. v 14:30, moderuje Chris Hardwick. Oba filmy Warcraft a Crimson Peak sa objavili na Comic-Cone 2014. Bohužiaľ nebolo potvrdené z obsadenia a filmárov bude prítomný na Cone, ale môžete sa pozrieť na oficiálne údaje nižšie.


Legendárny Hall H Film Panel - sobota, 11. júl v 14:30

Moderuje Nerdist Chris Hardwick, Legendary predstaví pripravované filmy vrátane obsahu Crimson Peak, Krampusu, a Warcraftu s osobitnými vystúpením.

Booth Aktivita - štvrtok 9 júl - nedeľa 12 júl

Nie je známe, čo sa zobrazí zo všetkých troch filmov na paneli, ale pravdepodobne aspoň niektoré zábery zrejmé z Warcraftu, Crimson Peak a Krampusu. Stojí za to poznamenať, že Krampus začal len v marci dúfajme, že majú niečo na ukážku. Warcraft a Crimson Peak, na druhú stranu, boli v post-produkcii celkom nejaký čas, takže je možné, že štúdio predvedie nový trailer.

Crimson Peak - réžia Guillermo del Toro, premiéra 16. októbra, v hlavnej úlohe Charlie Hunnam, Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Mia Wasikowska a Doug Jones.
Krampus - v hlavnej úlohe Adam Scott, Toni Collette, Allison Tolman, Emjay Anthony a David Koechner, premiéra 4. decembra od režiséra Michaela Dougherty (Trick 'r Treat).
Warcraft - režisér Duncan Jones, premiéra 10.6.2016, hraje tu Ben Foster, Toby Kebbell, Travis Fimmel, Dominic Cooper, Paula Patton a Clancy Brown.

Komentáre

Obľúbené príspevky