The Oscar omens look good for Tom Hiddleston in Hank Williams biopic I Saw the Light


Príbeh country speváka bude zverejnený v Oscarovo-priateľskú dobu len pár mesiacov pred Academy Awards - a porota miluje životopisné filmy ...

Tom Hiddleston môže začať písať svoju ďakovnú reč na Oscara.


Životopisný film Hanka WilliamsaI "Saw The Light" (Uzrel som svetlo) v ktorom Hiddleston hrá hviezdu country hudby , ma dátum vydania, ktoré je len štyri mesiace pred Oscarom.

Dátum 27. novembra je zaujímavý, pretože film bude čerstvo v našich mysliach (a čo je dôležitejšie v mysliach akadémie), čo je pre ceny rozhodujúce, čo mu dáva dobrú šancu pozrieť sa dovnútra.

A snáď ešte dôležitejšie, I Saw The Light je od Marca Abrahama, je to životopisný film o kultovom country-západnom spevákovi, ktorý zomrel v 29 po tom, čo bol jeho život zničený slávou a drogami. A čo vieme sú dve veci, že akadémia miluje trýznivé reálnelne životné príbehy a hercov ktorý obývajú role slávnych ľudí (v zásade big-screen impersonations).

V posledných rokoch sa životopisným filmom darí veľmi dobre na Oscaroch, film so Stephenom Hawkingom The Theory of Everything, ocenenie najlepší herc získal v tomto roku Eddie Redmayne a skôr Philip Seymour Hoffman triumfovať ako Truman Capote, Marion Cotillard ako Edith Piaf a Meryl Streep ako Margaret Thatcherová.
Hiddleston bude spievať Williamsovu hudbu rovnako aj napodobňovať jeho hlboký južanský hlas,, čo môže pravdepodobne zapôsobiť na porotu, ktorí majú radi trochu autenticity a tvrdu prácu v týchto víťazných roliach.

Na základe ocenenej biografie Colina Escotta, bude herecka hviezda Thora hrať po boku Elizabeth Olsen (Avengers: Age of Ultron), Bradleyho Whitforda (Saving Mr. Banks), Davida Krumholtza (This is the End) a Cherry Jones (24). A vzhľadom k tomu, že Hiddleston už má obrovskú fanúšikovskú základňu a ohlas u kritikov pre jeho prácu v The Hollow Crown a Avengers, to vyzerá, že by mohol byť budúci rok ďalším Eddiem Redmaynom ...

zdroj: radiotimes.com

Komentáre

Obľúbené príspevky