Tom Hiddleston & Elizabeth Olsen Step Out on Date Night!


Tom Hiddleston a Elizabeth Olsen sedieť na zadnom sedadle taxíka po Date Night (štvrtok 23 júl) v Londýne, Anglicko.

Nový pár bol videný na večery v reštike The Wolseley, presnejšie pri odchode z reštaurácie. Že Tom a Lizzie sú na rande je skvela správa pre komiksových, filmových fanúšikov - obaja sú súčasťou Marvel vesmíru!

Tom je najviac známy pre rolu Loki vo filmoch Thor, zatiaľ čo Elizabeth si nedávno zahrala Scarlet Witch v Avengers: Age of Ultron.

A ako som si prečítala komentáre veľa z vás si týchcto fotiek všimlo už skôr ale mne sa nechcelo sedieť pri booku. V celom článku nájdete aj video z tohto večera. Mno a poviem bolo to brutálne ako tam tie foťáky cvakali no hrôza.

Tak ďalší kratky článoček ohľadom ich (ne)vzťahu. Sú tu len dve možnosťi. Buť sa tak veľmi spriatelili alebo fakt spolu niečo majú. Mno ale to ako si Elizabeth zakrýva tvár, mi to príde ako by bola pristihnuta pri nevere. Prišlo mi to trochu detinské. Keď ma už odchitili nebudem si zakrývať tvár. No možno len nemala náladu. Kto vie.

tom-hiddleston-elizabeth-olsen-step-out-on-date-night-01.jpg tom-hiddleston-elizabeth-olsen-step-out-on-date-night-02.jpg tom-hiddleston-elizabeth-olsen-step-out-on-date-night-03.jpg tom-hiddleston-elizabeth-olsen-step-out-on-date-night-04.jpg tom-hiddleston-elizabeth-olsen-step-out-on-date-night-05.jpg
(photos 32)


Komentáre

Obľúbené príspevky