BBC with Tom & Hugh To Be Filmed In Egypt


Rozhovor je vedený s egyptským producentom Mostafom Faramawyom.


Hovoríme s egyptským producentom Mostafom Faramawyom o britskom televíznom seriáli, ktorý bude čiastočne natáčť v Egypte.


Britská mini-séria s názvom The Night Manager sa v súčasnej dobe natáča v Káhire, režírovanie ma nastarosti Susanne Bier a hrá v ňom Tom Hiddleston, Olivia Colman, Tom Hollander, Elizabeth Dębicki a sám Dr. House Hugh Laurie. Séria bude mať šiesť častí a bude sa visielať na AMC a BBC niekedy v roku 2016. Stretli sme sa s egyptským producentom Mostafom Faramawyom a dozvedieli sa viac o natáčaní ktoré bude čoskoro priamo tu v Egypte.

Seriál je o nočnom manažérovi európskeho hotelia, ktorý dostane rozkaz od spravodajských agentov preniknúť do siete medzinárodného obchodníka so zbraňami. Nie je to veľmi často, že by sme mali zahraničné produkcie v Egypte, a to hlavne pre "papierovačky! Trvajú veky, dokončiť jednotné povolenie, každý je tak podozrievavý, pokiaľ ide o zahraničných filmov. Od cenzúry, ktorá zakazuje veľa potenciálnych natáčaní, aby "z bezpečnostných dôvodov", ktoré nám odopierajú povolenie na natáčanie, "hovorí Faramawy." Dostávame minimálne peť alebo šiesť potenciálnych veľkých medzinárodných ponúk na natáčanie za mesiac, a nemôžeme to prijať vzhľadom k papierovaniu. V Maroku to trvá päť hodín, aby schválili natáčanie, zatiaľ čo schválenie v Egypte to trvá 21 dní ."

Čo vieme určite, je, že Egyptské scény budu natáčané v centre Káhiry, okolo pyramíd.


Mno tak natáčaju na pekných miestečkach musím teda podotknúť a preto sa ešte viac neviem dočkať ako to celé bude vyzerať :).

zdroj: cairoscene.com

Komentáre

Obľúbené príspevky