How To Be A Superhero


Nová kniha Marka Edlitza How To Be A Superhero (Ako byť superhrdina), hit maloobchodníkov predminulý mesia. je byť superhrdina privilégium, alebo prekliatie? Ako byť superhrdinom, ide priamo k zdroju!

Týpek ktorý písal tento článok vitiahol niekoľko otázok z knihy ktoré sa týkaju Lokiho na kotré pravdaýe odpovedal Tom. Aj keď je to kniha o superhrdinoch píše tam aj o opačnej strane o zlochudoch preto to tu dávam je to celkom zaujímavé.


Edlitz: Michael Chabon volal oblečenie, ktoré nosia ich superhrdinovia "secret skin," niečo, čo odhaľuje skutočnú povahu postavy. Aké tajomsto je v Lokiho outfite?

Hiddleston: Lokiho šaty sú vyrobené z čiernej kože, zelenej hrubej bavlnenej látky a lešteného zlatého kovu. Jeho vrstvy vnášajú charakteristýckú eleganciu, jeho ješitnosť, a náznak magickej dispozície k úkrytu. Kostým je tiež, svojím spôsobom, vojnový. Lokiho brnenie je presne to: brnenie. Jeho oblečenia sú jeho obrana proti celému svetu. Farebná schéma a dizajn (ktorého si môže alebo nemusí byť vedomí) označuje nepriateľstvo a nebezpečenstvo. Jeho rohatú helmu nosiť len na príležitosti, pri kráľovských formalitách, či je to vhodné alebo potrebné, a k boju, je zjavne symbolom jeho podlosti. Rohy evokujú ikonografiu koreňov postavy ku škandinávskej mytológii, a zároveň jasne demonštrujú jeho "diabolského" ducha.

Edlitz: Keď si dáš Lokiho uniformu cítiš sa silný? Dokáže ti kostým pomôcť transformovať sa vôbec?

Hiddleston: Lokiho kostým má ten efekt, že sa cítim vyšší, ťažší a ťažší. Hmotnosť kožených remeňov na Lokiho dlhom plášti, cítim sa s nimi viac uzemnený, a priliehavé popruhy panciera sa správajú ako obrnenéhý korzet. Ako by môj chrbát bol rovnejší a vyšší a moje ramená širšie. Je silný a nebezpečný.

Edlitz: Aká je najlepšia časť superzloducha ?

Hiddleston: Najlepšia časť superzloducha je bezpochyby byť schopný vidieť radosť, že dal divákom po celom svete, vo všetkých vekových skupín a kultúrach, že privedieťe postavu k životu. Keď som sa zúčastnil raného premietania filmov Marvel, najväčšou odmenou je vidieť, ako sa smejú, lapajú po dychu, tlieskanie a fandia s radosťou. Všetko, čo môžeme dúfať, ako herec, je nadviazať spojenie. A ak to spojenie je zábavné, a dáva určitú mieru potešenie, som hrdý, že som bol súčasťou, a robili svoju prácu.

Ako byť superhrdina je prvou knihou, ktorá preskúmala superhrdinký fenomén z pohľadu herca a obsahuje celkove obsadenie postáv, vrátane Toma Hiddlestona (Loki), Clarka Gregga (Agent Coulson), Jamesa Marsdena (Cyclops), Loua Ferrignona (Hulk), Alana Cumminga (Nightcrawler), Adama Westa (Batman), Tima Dala (Superman), Yvonne Craig (Batgirl), Julie Newmar (Catwoman), Kevina Conroya (Batman) a Deana Caina (Superman). To tiež zahŕňa hercov, ktorí predostreli Flasha, Lex Luthor, Lous Lane, Spider-Mana, Daredevila a ďalších.

zdroj: comicbookmovie.com

Komentáre

Obľúbené príspevky