'Crimson Peak,' 'Thor: Ragnarok' And 5 Other Upcoming Movies And TV Shows


Radujte sa, Hiddlestoners!

Dúfajme, že v priebehu najbližších niekoľkých rokoch uvidíme Toma Hiddlestona mnohokrát (najmä v roku 2015), aby sme pomohli udržať prehľad o tom, kedy a kde môžete vidieť svojho obľúbeného Brita, sme zostavili zoznam jeho pripravovaných projektoch.

Unity (Jednotnosť)

Hiddleston je rozprávačom v tomto dokumentárnom film o "ľudskej transformácii" Vedľa desiatok kolegov hercov, vrátane Anjelici Huston, Rose Byrne a Jeffom Goldblumom. "Unity" vyjde 12.8.2015. (to som ani nevedela :/)


Crimson Peak (Purpurový vrch)

Kde spolu hrajú Mia Wasikowska, Jessica Chastain a Charlie Hunnam v goticko-romantickom horore Guillerma del Tora, Hiddleston hrá sira Thomasa Sharpa, očarujúchoe muža, ktorý sa ožení s autorkou Edith Cushing (Wasikowska), ktorý zdieľa temné tajomstvo so sestrou, Lucille (Chastain). "Crimson Peak" hit kina 16. októbra 2015.

I Saw The Light (Uzrel som svetlo)

V tomto životopisnom filme hrá Hiddleston Hanka Williamsa , ktorý sa zameriava na vzostup country speváka k sláve a náhlej smrti vo veku 29 rokoch. Elizabeth Olsen a Maddie Hasson tiež hviezdia ako prvá a druhá manželka Williamsa, resp. "I Saw The Light" je naplánovaný na 27. novembra 2015.

High-Rise

Set v roku 1975 natočený na základe rovnomenného románu J.G. Ballardova, v tonto filme hviezdi Hiddleston ako mladý lekár Robert Laing. Postava žije vo výškovom komplexe, plnom sociálno-ekonomických otázok a deliacich triedy. Tiež v hlavnej úlohe Sienna Miller, Luke Evans a Jeremy Irons. Žiadny konkrétny dátum pre "High-Rise" oznámený nebol. Ešte, ale očakávame, že to bude prepustený niekedy v poslednom štvrťroku 2015.

The Night Manager (Nočny správca)

Hiddleston bude mať prestávku od filmov, a dostať sa späť k svojim koreňom v tejto televíznej minisérii ako nočny správca európského hotela. Je regrutovaný spravodajskými agentami infiltrovať tajný obchod so zbraňami. "The Night Manager" sa bude visielať na BBC a AMC niekedy v roku 2016.

Kong: Skull Island (Kong: Ostrov lebiek)

V novej víziji Jordana Vogt Robertsova o gigantickom ľudoopovi King Kongovi bude hrať Hiddleston, rovnako si tu mal zajrať Michael Keaton a JK Simmons . Avšak bolo nedávno oznámil, že Keaton a Simmons opustil film pre konflikty s plánovanim. Aj napriek ich odchodu, bude výroba zahájená na konci tohto roka, a "Kong: Skull Island" príde do kín 10.3.2017.

Thor: Ragnarok

Hiddleston bude opakovať svoju úlohu Lokiho ešte raz (aj keď dúfajme, že nie naposledy.) Tretí "Thor" má dátum vydania 3. novembra 2017.

zdroj: fashionnstyle.com

Komentáre

Obľúbené príspevky