TIFF15: Right this way, Mr. Hiddleston


Hoci Toronto International Film Festival 2015 je oficiálne otvorený až od 10. septembra, to však nezastavi Twittristov od očakávanej klikacej búrky.

Patentovaný podnikový softvér, MediaMiser monitoroval, ktorým merom fúka vietor ohľadom twittovania TIFF v týchto prvých dňoch: Analyzovali sme takmer 6000 tweetov minulý týždeň, aby ste získali predstavu o tom, kto o čom hovorí.


Tu je to, čo sme zistili: Rovnako ako Benedict Cumberbatch v priebehu festivalu 2013 je Tom Hiddleston absolútne predučrený na to aby sa stal miláčikom tohtoročnej akcie.

Medzi veľkými menami festivalu Mr. Hiddleston ktorý doteraz prekračuje svoju konkurencie viac ako 10 nasobne, a uvádza sa ako budúci najpopulárnejší leader (596tw. k Johnnymu Deppovi ktorý má len úbohých 59tw.). Cate Blanchett vedie všetky ženské umelkyne, prilákanie 138tw. a tesne za ňou ju vytláčať Sandra Bullock s 120tw.


Za zmienku stojí, že 88 percent o Mr. Hiddlestonovi prišlo ako retweets ... iba z troch pôvodných tweetov.


Zoznam najočakávanejších # TIFF15 filmov je tiež celkom top-ťažký, vďaka samozrejme k vyššie uvedenému Mr. Hiddlestonovi, ktorý je v hlavnej úlohe v horných dvoch najviac spomínaných filmov: "I Saw The Light" a "High-Rise".

Retweets príspevky z @TIFF_NET a @Loki_Page sa podieľal na viac ako polovici celkových tweetov oboch filmov. Bez ohľadu na to, žiadny iný film doteraz nedosiahla dokonca ani 100 zmienok.


Ak sú tieto ranné dni nejakým náznakom, tak potom to Tom Hiddleston na TIFF 2015 poriadne odpálkuje. MediaMiser to bude aj naďalej sledovať až do posledného dňa festivalu, aby zistil, či dokáže udržať túto neuveriteľnú úrovne popularity.


zdroj: mediamiser.com

Komentáre

Obľúbené príspevky