Tom Hiddleston was the best choice to play Hank Williams


Životopisný film Hanka Williamsa I Saw The Light zaujme vzostupom legendy country hudby, jeho prchavý vzťah s jeho ženou, a jeho boj s užívaním návykových látok a rázštepom chrbtice - všetko pred svojou smrťou v 29. "Bol to naozaj prvá rocková hviezda - a ako rocková hviezda šiel dole takto, "hovorí režisér Marc Abraham (Flash of Genius), ktorý tiež napísal scenár.


Hviezda Tom Hiddleston ako Williams, Elizabeth Olsen hrá jeho manželku, Audrey. Hiddleston piloval jeho spev a gitarové zručnosti s víťazom Grammy Rodneym Crowellom, presťahoval sa do Crowellovho domu mimo Nashville kde po celý deň, každý deň skúšali. Výsledok? "Každá poznámka, každý riadok, všetko je to Tom," hovorí Abrahám. "Je to talentovaný blázon. Ak ste ho nemali radi, mali by ste na neho žiarliť."

Namiesto toho, aby usilovali o dokonalú imitáciu signatúry Williamsovho hlasu, Abrahám hovorí, že jeho a Hiddlestonovim cieľom bolo zachytiť emócie a autentickosť speváka, dodal: "Vedel som, že Tom Hiddleston alebo ktokoľvek iný nikdy nebude znieť presne ako Hanka Williamsa." Abrahám stále hovorí, že Hiddleston trafil klinec po hlavičke - ale aj keby pochádzal z juhu, nie je to možné.

"Keď sa ma ľudia pýtajú," Prečo si si vybral Angličana? "Hovorím," Je to najlepší herec pri ktorom viem, že to túto úlohu zahrá, "hovorí Abrahám. "Kto vykreslil tých najslávnejší južanov vo filmoch? napr. Scarlett O'Hara. Kto ju hrá? Vivien Leigh." (tiež bola angličanka)

I Saw The Lihgt sa do kín chistá 27. novembra.

zdroj: ew.com

Komentáre

Obľúbené príspevky