AMC Global Takes 'Night Manager' With Hugh Laurie, Tom Hiddleston


Šesťdielna dráma založená na románe Johna le Carréa je v réžii Susanne Bier s AMC, ktý zabespečil vysielanie pre USA.

AMC Global utorok povedal, že má zabezpečené medzinárodné práva pre tv adaptácia románu The Night Manager od Johna le Carréa , ktorý bude vysielaný na BBC vo Veľkej Británii a AMC v USA.

Šesťdielnej dráme hviezdi Hugh Laurie a Tom Hiddleston. Seriál je v súčasnej dobe vo výrobe, v rukách Susanne Bier, ktorá vyhral Oscara za film Better World. Súčasnosti je to prvá televízna adaptácia špionážnej drámy, románu le Carréa za viac ako 20 rokov, v koprodukcia medzi AMC, BBC One a The Ink Factory.


Seriál nadväzuje na bývalého britského vojaka (Hiddleston), ktorý manévruje tienistých zákutiami Whitehalle a Washingtone, kde prevádzkuje aliancia medzi spravodajskou komunitou a tajnými medzinárodnými obchodom so zbraňami. Ak chcete preniknúť do užšieho kruh obávaného obchodníka so zbraňami (Laurie), sám sa musí stať zločincom.

"Od úžasnéhozdrojového materiálu s veľkými poducentami v The Ink Factory, fenomenálny spisovateľ David Farr, ocenená režisérk Susanne Bier, a dvaja neuveriteľne talentovaný herci, naozaj v The Night Manager máte celý balíček," povedal Bruce Tuchman, prezident AMC a Sundance Channel Global.

Povedala Laurie: "Zamiloval som si The Night Manager keď to bolo vydávané, a viac ako 20 rokov som to túžil vidieť na obrazovke.Teraz som nadšený a poctený mať miesto v prednom rade sedadiel."


zdroj: hollywoodreporter.com

Komentáre

Obľúbené príspevky