New King Kong movie to film in world’s largest cave in central Vietnam


Najväčšie jaskyne vo Vietname je najväčšie miestoktoré musíte vidieť. Budúci mesiac sa po rekonštrukcii otvorí pre verejnosť. "Kong: Skull Island," jeden z najočakávanejších hollywoodskych filmov v najbližších niekoľkých mesiacoch očakáva, že začne natáčať vo Vietname, veľmi skoro.

Filmarov už len čaká sa dohodnúž s vietnamskými úradníkmi a prekonať niekoľko papierovačiek aby mohli natočiť niekoľko scén na Son Doong, v najväčší jaskyne na svete v centrálnej provincii Quang Binh.


Populárne internetové stránky Film IMDB zaradil Vietnam medzi miesta kde sa bude film natáčať spoločne s Austráliou a Havajom.

The Location Guide, globálny riaditeľ miesto natáčania, povedal, že film bude používať aj ďalšie scény zo severnej hornatej oblasti Vietnamu.

Film je v réžii Jordana Vogt-Robertsona a premiéru v USA by mal mať v marci 2017. Tieto osoby predstavujú obsadenie filmu vrátane Tom Hiddleston, Samuelom L. Jacksonom a Brie Larson.

Syn Doong nepretržite získava celosvetovú pozornosť, už v roku 2009 britskí experti jaskyňu preskúmali s pomocou miestneho človeka Ho Khanh ktorý objavil jaskyňu v roku 1991.

Jaskyňa, ktorá je päť míľ dlhá, 450 stôp v najširšom bode a 600 stôp na najvyššem bode, nie je len známa pre jej absolútnu veľkosť. Taktiež tm sú trblietavé rieky ktoré pretekajú cez husto porastenou džungľou.


zdroj: thanhniennews.com

Komentáre

Obľúbené príspevky