Small Steps Project 2015


Tom podporuje ďalší projekt a to Small Steps kde do aukcie daroval svoje conversky. Tom v tomto nie je nováčik a zapojil sa aj pominulé roky. Converse - Jack Purcell ktoré žiaria mnohými farbami na bielom podklade. Sú to šnúrovacie topánky ktoré majú veľkosť 11. A pravdaže je na nich aj Tomov podpis. Ďalšie informácie nádete na tejto stránke http://www.smallstepsproject.org/portfolio/tom-hiddleston/.

Aukcia sa koná na ebay kde sa čiastka vyšplhala už celkom vysoko a môžete ich nájsť ako Tom Hiddlestons's Signed Jack Purcell Converse Trainers. Tiež si tam môžete pozrieť aj iné osobnosti, čo tam pridali oni a na koľko sa vyšplhali práve ich botičky. Do projektu sa zapoji napr. Rupert Grint (Harry Potter), Norman Reedus (The Walking Dead), Emma Watson (Harry Potter), Benedict Cumberbatch (Sherlock), Chris Hemsworth (Thor), Serena Williams (tenis), Simon Peg (Star Trek) ... a ďalší, je ich tam veľa.

Mno a čo je vlaste ten Small Steps Project: je humanitárna charita, ktorá prináša topánky a núdzovú pomoc deťom a rodinám, ktoré žijú v nepriaznivých podmienkach po celom svete. Chcú zvýšiť povedomie o neprijateľnom utrpení, ktorému museli čeliť, ako aj finančné prostriedky na pomoc prostredníctvom filmu. Projekt Small Steps zhromažďuje topánky celebrity, ktoré sú potom vydražene.

Komentáre

Obľúbené príspevky