Tom Hiddleston Says ‘Kong: Skull Island’ Takes King Kong Myth in New Direction


"Kong: Skull Island," pôvodny príbeh o najslávnejšej opici kinového plátna, ponúkne nové vzhľad na známom príbehu, sľúbila hviezda Tom Hiddleston.

Pre jednu vec, bolo vypustenie King Kong filmu posunuté.

"Neodohráva sa to v 30. rokoch," povedal Hiddleston na stredajšej premiére "Crimson Peak." "Nie je to žiadny filmový režisér s mapou. Nie je tam žiadna zamestnaná herečka na ktorú sa usmialo šťastie. Všetky tie veci ske rešpektovaný, len sa snažíme robiť niečo nové s týmto mýtom, pretože Kong je ikona filmov. Myslím si, že to niektorý, ľudia chcú vidieť znovu."


On je obzvlášť dojem režisér Jordan Vogt-Roberts "(" Kings of Summer "), že má určitý obtaz, víziou , povedal, že príde s najneuveriteľnejšími, hlboko imaginatívnými súvislostiami v King Kong filme.

"Kong: Skull Island" a hviezdy ako Brie Larson a Samuelom L. Jacksonom. Hity kina v roku 2017. Je nádej, že tento film povedie do monštruozného mashup, s "Godzilla vs King Kong" film víjde v roku 2020.

Hiddleston ani nenaznačil, či safilm bude odvíjať v roku 1970, pretože niektoré vychodiace správy to hlásia, ale on hovoril, že letel na natáčanie v ktoré sa malo začať v nedeľu.

"Kong: Skull Island" znamená odklon pre Hiddleston potom, čo odohral morálne konfliktného aristokrata v "Crimson Peak" a tvrdého alkoholika, záletníka Hanka Williamsa v "I Saw The Light."

"Som nadšený, že si môžem zahrať dobrodruha a hrdinského protagonistu," povedal Hiddleston. "Bol som trochu zahĺbenie v tmavého materiále a je na čase, aby sa to trochu odľahčilo."

Pokiaľ ide o "Crimson Peak", ktorý predstavuje jeden veľmi strašidelny zámok a novomanžela, ktorá zisťuje, že jej manžel má temné tajomstvo, Hiddleston zdôraznil, že to nebol horor, cez ktory ponúkajú svoj spravodlivý podiel na desívosti. Je to gotický roman v štýle "The Castle of Otranto" alebo "The Mysteries of Udolpho," tvrdil.

"V rámci žánru gotického romanu sú tieto opačné sily lásky a smrti. A duchovia, nadprirodzené prvky, hrozivých prvkov sú niečo, čo sa vyvíjajú z emocionálne príbeh, "povedal Hiddleston. "Je to celkom staromódne týmto spôsobom, ale ja si myslím, že je to veľmi klasické a veľmi krásne."

zdroj: variety.com

Komentáre

Obľúbené príspevky