Magnolia Acquires U.S. RightsI To “High-Rise,”


Magnolia Picture získala americká práva na "High-Rise," temný komik look na spoločenské vrstvy, ktorý mal svoju svetovú premiéru na Toronto Film Festival tento rok.

Ta plánuje prepustiť film v roku 2016 prostredníctvom svojej žánrovú ramena Magnet Releasing. Magnet mánejakú históriu s režisér " High-Rise Benom Wheatleyom , spolupracovali na jeho prvom filme "Down Terrace."


"Som veľmi nadšený znovu spolupracovať s Magnet," povedal Wheatley. "Majú mozog a gule zvládnuť šialenú beštiu, ako je" High-Rise. '"

Vo vyhlásení, prezident Magnolie Eamonn Bowles chválil Wheatleyho pre ohýbanie žánru a argumentoval, že príbeh zostáva "rovnako vzrušujúce a relevantny dnešku", ako to urobil, keď Ballard napísal svoju knihu pred štyrmi desiatkami rokov.

Film bol produkovaný Jeremym Thomas. Výkonní producenti sú Peter Watson, Thorsten Schumacher, Lizzie Francke, Sam levanduľa, Anna Higgsov, Gabriella Martinelli, Christopher Simon a Genevieve Lemal. Nick O'Hagan a Alainee Kent sú koproducenti. Amy Jump, Wheatleyho manželka, napísalali scenár. Film4 vyvinulo a financovalo film.

Dohoda bola vyjednaná Magnolia Senior viceprezidentkov pre akvizície Dori Begley a Magnolia VP akvizície Johna Von Thaden, s Hanway Films menom filmárov.


zdroj: variety.com

Komentáre

Obľúbené príspevky