These Unicef star ambassadors are on a mission to help millions of children


Ema Bunton a Robbie Williams spojili svoje sily na šírenie skutočného posolstva Vianoc v tomto roku - pomáhať deťom po celom svete. Bývalá Spice Girl a spevák Rock DJ, vedľa Toma Hiddlestona, Ewana McGregora, Michael Sheen a ďalších celebrity, ukazujú ich podporu pre novú kampaň UNICEF - World Upside Down.


Tento článok budete môcť nájs v magazíne HELLO! a kde budete môcť videť aj fotografiu ktorá je na začiatku článku. Môžete tam vidieť celebrity ako začína poskytovanie humanitárnej pomoci v slakde. V sklade kde sú veci ktoré zachraňujú ľudské životy a môtu byť poskitnuté do 48 hodín po celom svete.

toto sú len úrivky z celeho článku

"Láme mi srdce myslieť na to, čím si niektoré deti musia prechádza," hovorí Emma, ​​ktorá má dve deti s partnerom Jadom Jonesom.

"Keďže sa blížia Vianoce, veľa z nás myslí na to, čí obdarovať naše deti a sklady bude plný veci pripravených aby boli rozoslané. Pre milióny detí na celom svete tento rok sú darčeky vzdialený sen."

Unicef ​​poskytuje deky, vakcíny, čistu vodu ale aj školský balíček, ktorý je, ako popisuje Robbie: "Ktorý obsahuje všetko, čo je potrebné k výučbe 40 žiakov - od notebookov až po perá, pravítka, prenosné tabule a kriedy."

"Školy dávajú deťom pocit normálnosti po prírodnej katastrofe," povedal Robbie, ktorý bol veľvyslancom UNICEF od roku 2001.

Ak chcete pomôct tak text SMS je BLANKET Text deku 70800 a tak darujete £ 3, pomáhaha to zabezpečiť tepelnú prikrývku, pre sýrske dieťa aby boli v zime v teple. Až do 31. januára, bude vláda poskitovť dvojnásobok dotácii. Navštívte Unicef.org.uk. Unicef ​​dostane 100 percent vašom daru.

zdroj: ca.hellomagazine.com


Komentáre

Obľúbené príspevky