Tom Hiddleston Is Flirting With All Of Us In This Exclusive Song From “I Saw The Light”


V deň, keď Tom Hiddleston zaspieval "Hey Good Lookin", ako Hanka Williamsa z životopisného filmu I Saw The Light, režisér a spisovateľ Marc Abraham lemovali rady arény s toľkými doplnkami na aké sa zmohol. Hudobné vystúpenia v tomto prostredí -, ktoré bol navrhnutý tak, aby sa podobalo veľkéku palácu v Montgomery v Alabame, na začiatku roku 1950 - znamenalo dlhé hodiny pre obsadenie a pracovníkov. V tomto bode príbehu Hank Williams, legendárna country hviezda bol chudý a vyčerpaný, scéna bola jedna z osobného sporu, telesnej opotrebevanosti a horkosladkého návratu domov.


So všetkým potenciálom pre chaos a únavu ten deň, Hiddleston spieval. A potom spieval ešte viac. Dokonca aj medzi zábermi. "Tom bol skvelý. Držal dav so spevom piesne, "povedal Abrahám BuzzFeed News v telefonickom rozhovore. "Zaspieval by celý repertoár, len aby ich udržal vo vare."

Ale Abrahám vysvetlil, že film - platne vijde, počnúc dňom 25. marca - je menej o "typickom životopisnom filme," a viac o zábavnom priemysle a dodal: "Je to to čo je byť umelcom ako mladý muž."

Prispôsobenie Colina Escotta biografie Williams I Saw The Light pre obrazovku prišiel s rizikami, ktoré začali dlho pred tým studeným deňom stráveným natáčanim "Hey Good Lookin". "Jednoducho zabezpečenie práva bolo šialené", potom prišiel fakt kontrolovať historicke presnosti, a potom hudba sama o sebe, kde Abrahám trval na tom, že jeho obsadenie bude spievať naživo, na rozdiel od synchronizovania pier s hudbou.

"Keď som prvýkrát hovoril s Tomom, povedal som, poprvé, budete musieť byť schopný spievať piesne," spomenul Abrahám. " A, podruhé, bebudete nikdy znieť presne tak, ako Hanka Williamsa."

Namiesto toho, aby sa pokúšal o vernou kópiou Williamsovich piesní, Abraham riadil Hiddlestonovi priblížiť sa viac "emocionálnym dopadom". Britský herec spieval pre rôzne ďalšie projekty, a vie hrať na klavír a na gitaru - a navyše podstúpil veľa fyzických transformáci pre role, rovnako ako Loki pre filmy Marvel alebo Thomasom Sharpe v Crimson Peak.

Pre I Saw The Light, si Tom prešiel akýmsi južanským bootcampom aby plne absorboval ikonickú rolu Williamsa. Žil s country pesničkárom a spevákom Rodneym Crowellom v jeho dome na mesiac pre vzdelávanie v oblasti blues, country a gospelu. Williamsov alabamsky akcent bol doslova vysvetlené na Tomovich stránkach skript ktoré dostal na trenovanie nárečia.

"Naozaj mal skvelé ucho. Južnské prízvuky sú zložitejšie, a tak dúfal som, že sa dostane do nuáns, a podarilo sa," povedal Abrahám.

Ale bez ohľadu na to, ako prirodzene rola prišla k Hiddlestonovi, Abrahám mohol ešte povedať, že bol nervózny.

"Je to taký perfekcionista. Keby bolo po jeho stále by sme robili na temto film, ak by to bolo na Tomovi. "

"Hej, Good Lookin '", je prvý track na I Saw The Light soundtracku, vyjsť by mal 25. mareca spolu s filmom. Pozrite sa nižšie na tracklist.


1. "Hey Good Lookin'," Tom Hiddleston and the Saddle Spring Boys
2. "Move It on Over," Tom Hiddleston and the Saddle Spring Boys
3. "Anytime," Eddy Arnold
4. "Field Hand Man," The Delmore Brothers
5. "Jambalaya," Tom Hiddleston and the Saddle Spring Boys
6. "The Tennessee Waltz," Jo Stafford
7. "My Bucket's Got a Hole In It," Tom Hiddleston and the Saddle Spring Boys
8. "That's What's Knockin' Me Out," Tom Hiddleston and the Saddle Spring Boys
9. "Santa Baby," Eartha Kitt
10. "Why Don't You Love Me," Tom Hiddleston and the Saddle Spring Boys
11. "Please Don't Let Me Love You," George Morgan
12. "Honky Tonkin'," Tom Hiddleston and the Saddle Spring Boys
13. "Lovesick Blues," Emmett Miller


zdroj: buzzfeed.com

Komentáre

Obľúbené príspevky