Marvel Studios Confirms Stellar New Cast Members of the Highly Anticipated 'Thor: Ragnarok'


Držiteľka Oscaka Cate Blanchett ("Blue Jasmine," "Carol, "Cinderella") sa pripojí kMarvel štúdiu a zakraje si v treťom pokračovaní Thora "Thor: Ragnarök" ako tajomná a mocná nová darebáčka Hela (dcera Lokiho), spolu s Jeffom Goldblumom ("Independence Day: Resurgence," "The Grand Budapest Hotel," "Jurassic Park"), ktorý sa pripojí k obsadeniu ako excentrický Grandmaster, Tessa Thompson (" Creed, "" Selma "), ktorá prinesie klasickú hrdinku Valkyrie k životu, a Karl Urban ("Star Trek" trilógia, "The Lord of the Rings: Return of the King"), ktorý pripojiť svoj silu do boja ako Skurge.


Ďalšie herecké obsadenie pre film je trojnásobne nominovaný herec na Oscara Mark Ruffalo ( "Spotlight", "Decká sú v pohode," "Foxcatcher"), bude opakovať jeho úlohu Bruca Bannera / Hulka z "The Avengers" a "Avengers: Age of Ultron."

"Pokračovanie epickej serie Thor bude silné a jedinečné, a s prídavkom Cate, Jeff, Tessa, Karl, a s obsadením máme predpoklady, že by sa to mohlo stať najnebezpečnejšie heroické dobrodružstvo doteraz," povedal producent Kevin Feige , "Samotný surový talent každého z týchto subjektov prináša na obrazovku nemožno kvantifikovať. Bude mi cťou keď sa každý znich pripoji k Marvel Cinematic Universe, mať ich všetkých je neuveriteľné."

K novím členom obsadenia Thora sa vrátia hviezdy Chris Hemsworth ("Rush," "In the Heart of the Sea," "Ghostbusters") v piatýkrát v titulnej úlohe, Tom Hiddleston ("Crimson Peak", "The Night Manager", "Kong: Skull Island") ako Thorov adoptovaný brat Loki, Golden Globe a Screen Actors Guild Award Idris Elba ("The Dark Tower," "Luther," "Beasts of No Nation") ako asgardisky strážca Heimdallem; a držiteĽ Oscara Sir Anthony Hopkins ("Silence of the Lambs," "Nixon," "Hitchcock") znovu zobrazí Odina, vládca Asgardu.

Tretie pokračovanie populárneho nórskeho superhrdinu, je v réžii filmára nominovaného na Oscara Taika Waititi ("Two Cars, One Night," "What We Do in the Shadows," "Hunt for the Wilderpeople"). Kevin Feige bude produkovať film, spolu s výkonnými producentmi Louisom D'Espositom, Bradom Winderbaumom, Victoriou Alonso, Thomasom M. Hammelom a Stanom Lee.

Teraz trošku málo o nových postavách aby ste vedeli kto vlastne sú a ké budu mať vo filme miesto.

Grandmaster je v komiksoch prastará a tajuplná bytosť, jedna z vôbec najstarších vo vesmíre. Je prakticky nesmrteľný a záľubu nachádza v manipuláciách a hrách. V zošitoch mal čo do činenia aj s kameňmi nekonečna, takže ak má Thor: Ragnarok smerovať filmový svet Marvelu k Avengers: Infinity War, mohol by sa do deja nejakým spôsobom zapojiť aj z tohto smeru.
Skurge často bojoval proti Thorovi, až bol nakoniec vykázaný z Asgardu. V jednom z príbehov dostal možnosť sa napraviť, keď sa spoločne s Thorom postavil proti Hele a jej vojskám, tak možno ho podobný príbeh čaká práve vo filme.

V galérii sa môžete pozrieť na prvý oficiálny artwork, na ktorom asgardské ozbrojené sily stoja proti Hele. A tiež dve videá kde v prvom moderátorka menuje všetky postavy ktoré sa objavia vo filme. V druhom videou je taky krátky zostrih najme o Hele.

normal_Thor_Ragnarok_3.jpg
(pics 1)



zdroj: marvel.com, fandimefilmu.cz

Komentáre

Obľúbené príspevky