Thor Ragnarok: Herci sa znovu rozhovorili o svojich rolách


Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston aj Jeff Goldblum o svojich úlohách, filmu aj režisérovi Taiki Waititim.
Článok obsahuje spojlery k filmu Thor: Ragnarok a spojlery ku komiksovým dejovým linkám.

K príležitosti premiéry Podfukári 2 prebehlo niekoľko rozhovorov s Markom Ruffalo, ktorý spomenul niekoľko zaujímavých skutočností. V snímke Thor: Ragnarok máme očakávať nové skutočnosti týkajúce sa ako Hulka, tak Bruce Bannera aj Thora.

S ohľadom na ďalšie správy je to zaujímavé popíchnutie smerom k fanúšikom. V Planéte Hulk, ktorou sa má Thor: Ragnarok voľne inšpirovať, totiž Hulk nielen bojuje, ale tiež hovorí a všeobecne prejavuje viac inteligencie ako je u neho v hraných snímkach zvykom. Že by toto mohol byť vývoj postavy ? Či dajú len väčší dôraz na jeho brutálnu silu ?


To, čo ale najviac rezonuje so staršími správami, je zmienka o Bruceovi Bannerovi, vedci, ktorý sa premieňa v Hulka. Už skôr totiž zaznievalo, že by medzi Hulkom a Bannerom mohlo dôjsť k určitému stretu. To teraz potvrdil aj sám Ruffalo, keď sa priamo zmienil o kolíznom kurze oboch postáv. A dodáva, že Banner je ten, koho sa Hulk obáva najviac. Z toho by mohlo v rámci tretieho Thora plynúť slušné napätia i osobná príbehová rovina.

Čo sa týka Thora, tak tam nedávno Chris Hemsworth osobne potvrdil, že máme očakávať iného Thora, a rovnako tak v niečom iného Lokiho. Tom Hiddleston potom za Lokiho pripomenul jeho posledné stretnutie s Hulkom. To pre Lokiho dopadlo veľmi tvrdo a doteraz na to ani trochu nezabudol. O to vzrušujúcejšie teda budú ich budúce stretnutia. Obaja herci potom chválili prístup režiséra Taik Waititiho (Čo robíme v temnotách). A rovnako ako Mark Ruffalo o pár dní neskôr, vyzdvihovali predovšetkým jeho cit pre komédiu.

O aké nové veci by podľa vás mohlo v prípade Thora, Hulka a Bannera ísť ? Kam by bolo logické charaktery posunúť ? A prišlo vám, že by predchádzajúcim Thorovým sólovkám prospelo viac humoru ?

Ako dodatok potom spomeňme odpoveď Hemsworthova na otázku, ako by Thor reagoval na udalosti Občianskej vojny. Podľa jeho slov by Avengerům povedal: "Vyriešte to blbci. Toto je hlúposť." A ani Hiddleston sa nedržal skrátka a za Lokiho doplnil: "Keď som prišiel na Zem, tak som vás chalani zjednotil. A teraz, keď som odišiel, tak sa režete. To je mi ľúto, fakt ľúto ... "A Hemsworth doplnil:" Loki sa raz vráti späť a povedie ich všetky ... "

A na úplný záver ešte pár slov Jeffa Goldbluma. Ten si vo filme zahrá Grandmastera, podľa neoficiálnych informácií vládcu arény, v ktorej bude Hulk neporazeným šampiónom. Podľa Goldbluma Grandmaster žije čisto pre potešenie, užíva si život vo všetkých jeho aspektoch. Herec tak hneď zažartoval, že sa na rolu pripravuje poctivo každý deň. Ďalej dodal, že ho režisér Waititi podporuje v tom, aby veľa improvizoval, a že natáčať bude len tri, štyri týždne. Môžeme sa teda domnievať, že jeho úloha bude sústredená na jedinú lokáciu.

zdroj: fandimefilmu.cz

Komentáre

Obľúbené príspevky