The Avengers: Infinity War rumors


Pôvodný plán pre The Avengers: Infinity War bol, že mal byť rozdelený do dvoch častí, ale bratia Joe a Anthony Russoovi dali prednosť samostatným filmom.

The Avengers: Infinity War sa sústredí na pomstiteľov ktorý sa snažia zabrániť Thanosovi od zostavenia Infinity Gauntlet (Rukavica nekonečna) v nej sa náchádzajú kamene nekonečna. Rukavica mu dáva božskú silu a s touto silou sa Thanos snaží urobiť dojem na svoju lásku, personifikovanú Smrť. Tá pre neho zahorí, keď jej prinesie dostatok duší, preto sa s pomocou rukavice rozhodne zmazať polovicu všetkej existencie. Server tvrdí, že by sa Smrť ako ženská bytosť skutočne mala vo filme objaviť, rovnako ako všetci žijúci Avengers, Strážcovia Galaxie a tiež Nick Fury. V minulosti sa špekulovalo o tom, že by Smrť mohla vo filmoch nahradiť Hela (postava z Thor: Ragnarok, ktorú hrá Cate Blanchett), avšak o tom sa neobjavili žiadne nové informácie, ktoré by to potvrdili alebo vyvrátili. Infinity War sa podľa Latino-Reviewzačať natáčať 7.11. v Atlante, tak sa v tom čase snáď dozvieme viac.


Kamene nekonečna stretávame v marvelovkách tiež už dlhšiu dobu. Jeden bol ukrytý v kozmickej kocke z Captain Ameriky, ďalší v Lokiho žezle, tajuplný Aether sme spoznali v Thor: Temný svet a zatiaľ posledný kameň predstavili Strážcovia Galaxie. Špekuluje sa o tom, že ďalšie kamene objavíme v Doctorovi Strangeovi a Thorovi: Ragnarok.

The Avengers bude stále rozdelený na dva tábori na začiatku Avengers: Infinity War a budú sa musieť naučiť pracovať spoločne aby zastavili Thanosa.

Thanos dorazí na Zemi získať Mind Stone od Visiona a Time Stone od Doctora Strangera čo bude vedúce k "bludnému boju."

Black Panther by sme tam mali vidieť tiež ale pri Spider-Manovi sú ešte nejake špekulácie.

Strážcovia Galaxie prídu na pomoc Avengers v treťom akte Avengers: Infinity War.

Tom Hiddleston ako Loki sa objaví v Avengers: Ifinity War a Avengers 4 ako Thanosov poradca (poznámka: Možno, že vezme úlohu Mefista z komiksu).

Scarlet Witch bude kľúčová aby bol Thanos porazený.


zdroj: cosmicbooknews.com

Komentáre

Obľúbené príspevky