Zoznámte sa s monštrami


Ostrov lebiek neukrýva len Konga, ale aj ďalšie záhadné tvory. Tak sa na ne poďte pozrieť.

Už staršie informácie o snímke Kong: Ostrov lebiek hovorili, že Kong je možná nebezpečný, ale nie je to žiadny zloduch. John C. Reilly to potvrdzuje v novom traileri - opičiak je kráľ ostrova, ktorý vás nechá na pokoji, keď sa mu budete pratať z cesty. Keď mu zhodíte bomby na hlavu, to je potom iná. Ale ani vyprovokovaný Kong ešte nie je to najhoršie. Hlavným nebezpečenstvom pre ľudského hrdinu (a asi aj Konga samotného) budú skullcrawlery ( "lebkoplazovia").

V traileri môžete vidieť, že ide o jašterovité tvory, ktoré sa pohybujú po dvoch a buď majú zrohovatenú hlavu, alebo im z nej vystupujú kosti. Môžeme špekulovať o tom, či na povrch vyliezajú bežne, alebo ich privábila ľudská aktivita. Každopádne to vyzerá, že prinajmenšom prespávajú v magmou vyhrievaných norách. Otázkou je tiež to, či sú skullcrawlery pod zemou sami alebo majú nejakú kráľovnú, poprípade matku. Spomeňte si na mapu ostrova, ktorá pod hladinou ukazuje obrys nejakého ďaleko väčšieho stvorenia.


Vedľa skullcrawlerov na nás čaká aj unikátna fauna ostrova, ktorá síce asi patrí do "obyčajné" zvieracej ríše, ale jednotliví tvorovia prekvapia aspoň svojou veľkosťou. Okrem Konga vidíme ešte veľkého pavúka a veľkého byvola, ktorý je tak starý, že obrastá machom. V jednom zábere sa mihne aj akási stromovitá vec, u ktorej nie je úplne jasné, či je to ďalší unikátny tvor, alebo napríklad skullcrawler znečistený blatom. Tým sa každopádne mažú ľudskí domorodci, ktorých hrdinovia na ostrove stretnú spoločne so stroskotanými vojakmi Johna C. Reillyho.

zdroj: fandimefilmu.cz

Komentáre

Obľúbené príspevky