Ďalší pohľad na filmové monštrá


Premiéra filmu Kong: Ostrov lebiek je už za dva mesiace, a tak sa rozbieha aj výroba pre doplnkový predaj, konkrétne hračiek. V galérii pre vás mám fotky. Zatiaľ nie sú v predaji, ale už teraz nám môžu poskytnúť o niečo konkrétnejšie pohľad na monštrá, ktoré sme mohli len letmo zahliadnuť v traileroch. Napríklad taký pavúk vyzerá naozaj ako monštrum a ani "Pterodaktyl" sa nezdá byť klasickým dinosaurom. Kong potom vyzerá vedľa malého vojaka ako solídny vládca džungle.

Celkovo príšery budia trochu dojem zmutované fauny. Tak uvidíme, aká bude príčina ich vzniku. Avšak režisér filmu, Jordan Vogt-Roberts už v San Diegu upozorňoval, že sa chce vrátiť k rozmeru tajomstva a záhad. Môže to znamenať, že sa tajomstvo neodhalí úplne ? A kúpili by ste také hračky svojim deťom, aby sa im zdali krásne sny ? V galérii možete vidieť jeden plagát, tričko s Kongom a jedného z netvorov a niekoľko fotiek z natáčania.

gallery_main_kong-skull-island_6.jpg gallery_main_kong-skull-island_8.jpg
(photos 2)

gallery_main_kong-skull-island_~1.jpg
(photo 1)

gallery_main_kong-skull-island_1.jpg gallery_main_kong-skull-island_4.jpg gallery_main_kong-skull-island_11.jpg gallery_main_kong-skull-island_44.jpg gallery_main_kong-skull-island_444.jpg
(photos 6)
zdroj: fandimefilmu.cz

Komentáre

Obľúbené príspevky