Prečo bude chýbať Natalie Portman


Tvorcovia ešte raz o jednotlivých postavách a o tom, čo ich čaká. A ako to teda bude s tým humorom, a ku ktorému filmu by režisér Ragnarok prirovnal ?

Kto vie, čo sa odohralo v zákulisí, či už Natalie Portman nechcela hrať Jane Foster, štúdio nechcelo naďalej spolupracovať s ňou alebo išlo o čisto kreatívne rozhodnutie. Ako ale jej absencia bude vysvetlená v rámci deja ? Jednoducho. Pár sa proste rozišiel. V závere Thora: Temného sveta to vyzeralo, že láska kvitne, ale bohužiaľ. V závere Avengers: Age of Ultron sa Thor (Chris Hemsworth) vybral do vesmíru vypátrať, kto stojí za zákulisnými manipuláciami, ktoré pri strete s Ultronom vnímal. Podľa Hemswortha pred udalosťami chystaného filmu Thor: Ragnarok putuje naprieč vesmírom, snaží sa dohliadať na poriadok a pri tom si užíva, že je tulák, osamelý kovboj.

V novom filme však stretne Valkyrie (Tessa Thompson). Ich vzťah nutne nemusí byť romantický, ale vypočujte si, čo o ňom hovorí Kevin Feige, šéf Marvelu: "Thorov vzťah s Jane nabral po medzi Temným svetom a Ragnarokom nečakaný smer. Chceli sme stretnúť niekoho, kto mu bol takmer rovný, alebo v mnohých ohľadoch bol dokonca lepší. Valkyrie sa snaží neohliadať na svoje asgardské korene. Thor si myslí, že by ich mohli spájať, ale je to presne naopak, ona na nich chce úplne zabudnúť. "


Samotná Tessa Thompson o postave prezradila, že má na planéte Sakaar isté obchodné partnerstvo s Grandmasterom (Jeff Goldblum). Nájde Thora a vezme ho ku Grandmasterovi, aby ho mohol nasadiť do svojich gladiátorských hier. Herečka ďalej uviedla, že postava je tak veľký drsňák, že nepotrebuje nijako silné brnenie a oháňa sa veľmi zvláštnym mečom. Pokiaľ ide o budúcnosť postavy, tak Tessa povedala len toľko, že nikdy neviete, kde sa ktorý hrdina objaví, a že má veľkú radosť z toho, že sa súčasťou sveta Marvelu stala práve v čase, keď sa pridávajú mladí talentovaní herci ako Brie Larson či Chadwick Boseman.

Režisér Taika Waititi sa potom ešte raz vyjadril k téme humoru v pripravovanom filme. Thor: Ragnarok nie je komédia, len je v ňom mnoho skvelých komediálnych momentov, zvlášť keď sa spolu Bruce Banner / Hulk (Mark Ruffalo) a Thor vydajú na spoločnú cestu, pretože sú obaja vtipní. Zvlášť Hemsworth je podľa režiséra nevyužitý komediálny poklad. Thora: Ragnarok by Waititi pokojne prirovnal k Veľkým ťažkostiam v Malej Číne. Tam je hlavný hrdina hlupák, ale nemôžete si ho neobľúbiť a celý čas mu fandíte. A rovnako podľa Taiki musí Thor byť postava, s ktorou budeme chcieť stráviť každučkú scénu.

Spomínaný Hulk, najpopulárnejší a najúspešnejší zápasník gladiátorských hier na planéte Sakaar, je tentoraz ďaleko viac skutočnou postavou, než len agresívna zelená beštia, ktorú poznáme z predchádzajúcich filmov. Podľa Ruffala sa rád naparuje, je to tak trochu boh. A na Zemi sa nebude odohrávať práve veľká časť filmu, však Kevin Feige pripustil, že práve toto je tá časť, kde hrdinu doplní Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). Tak uvidíme koľko nakoniec dostane priestoru.

zdroj: fandimefilmu.cz

Komentáre

Obľúbené príspevky