The Night Manager: Season 2


Objavila sa nová informácia o ktorá kolovali reči už ale skor ale ako to začala tak to aj utichlo a teraz sa to opať objavilo. Ako už podľa obrázku a názvu možete vedieť bude sa to týkať seriálu The Night Manager a jeho druhej série. Ja len držím palečky aby sa to podarilo lebo by som z toho mala obrovskú radosť :).

Hviezdy The Night Manager Tom, Hugh Laurie a Olivia Colman sa všetci zhodli, že radi zopakujú ich úlohu v BBC dráme. Podľa The Express by si radi zahrali aj v ďalšej sérii tohto seriálu.

Ukazuje sa, že to bol veľký hit hodnotený príliš dobre a mal úspech pri rôznych oceneniach, vrátene tria ktoré vyhralo Zlate glóbusy každý vo svojej kategórii.

Avšak, scenáristi budú musieť začať od nuly lebo John le Carré nenapísal pokračovanie knihy, na ktorej je dráma založené. Zasvätená osoba pre noviny: "Pracujeme na novom príbehu. Vždy sme vedeli, že sa niečo stane potom, čo Richard Roper vstúpil do tej dodávky. " Na konci prvej série bol Roper obchodník so zbraňami posadený do dodávky a jeho osud teda neznámy. Na otázku, čo sa s ním stalo, zasvätená osoba pokračovala: "To nemožem prezradiť. Budete si musieť počkať."

Susanne Bier, režisérka predpokladá, že sa na produkcii bude podieľať BBC s americkým koproducentom AMC ako to bolo aj v prípade prvej série. Avšak, tvorivý tím série sa obáva, že druha séria nemusí dosiahnuť kvality svojej debutovej série. Susanne povedala BroadcastNow.co.uk: "Všetci chceme aby sa druha seria uskutočnila, ale vec, ktorú rozhodne nechceme je urobiť niečo, čo aspoň nedosiahne levelu prvej série."

zdroj: thesun.co.uk

Komentáre

Obľúbené príspevky