Disneyho najsledovanejší trailer vôbec


Jeden nevie, kam presne na to štúdia chodia, ale podľa Disneyho tu máme ďalší rekord. Prvý teaser trailer k Thor: Ragnarok nazbieral počas prvých 24 hodín najväčší počet prehratí v histórii Disneyho aj Marvelu. A to sa netýka len Disneyho rozprávok. Teaser na Thora 3 vraj predbehol tiež Star Wars i Pixar.

Kto ste ukážku videli, tak viete, že naozaj stojí za to. Thorova filmová séria všeobecne platila za tú slabšiu časť filmového sveta Marvelu, takže produkcia evidentne zapracovala na výraznom posune. Minimálne teaser sa im vydaril. Získal 136 miliónov zhliadnutí, pred tým držala prvé miesto Kráska a zviera sa 127 miliónmi. Toto prvenstvo však podľa The Hollywood Reporter platí len pre Disneyho, pretože celkovo má viesť prvý ukážka na nové spracovanie Kingovho "To". Tú malo vidieť za prvý deň 197 miliónov divákov.


Pre Thora však bude zásadné, aké tržby predvedie v kinách. Prvý diel utŕžil v pokladniach celkových 449 miliónov dolárov, dvojka potom 644 mil. Dá sa teda očakávať, že vďaka dobrému mixu postáv, deja aj originálnemu spracovaniu by sa mohol Thor vyšvihnúť do pekných čiernych čísel. Film uvidíme 26.10. 2017 v českých a 2. 11. v slovenských kinách.

Na záver spomeňme jednu zaujímavosť. Podľa pozorovania fanúšikov by sa v Thor: Ragnarok mohla objaviť Collectorova (Benicio Del Toro) pevnosť. Collector sa už mihol na konci Thora: Temný svet, takže možné je všeličo. Indíciou tomu nasvedčujúca má byť jej zachytenie v teaseru k Thorovi.

zdroj: fandimefilmu.cz

Komentáre

Obľúbené príspevky