Nový zostrih traileru. A vráti sa Natalie Portman ?


Marvel zverejnil japonský trailer na Thora: Ragnarok. Ten využíva iba už známe zábery, takže poďme rovno na zaujímavejšie novinky. Taika Waititi zverejnil na svojom profile dvojicu fotiek Natalie Portman s rastlinou v kvetináči a pripísal: "Dávajte pozor na znamenie". Je to len nejaký nevinný žartík? Alebo nám pán režisér naznačuje, že sa postava Jane Foster predsa len nakoniec vráti, aspoň treba v maličkom Cameu? Pravda je, že momentálne zrejme prebiehajú dokrútky.

Aspoň sa tak tváril Mark Ruffalo, ktorý zdieľal fotku z kostymérne, kde ho pripravujú na hranie Hulka. Nedávno síce bolo potvrdené, že Ruffalo a Chris Hemsworth sú v Británii, kde sa momentálne točí Avengers: Infinity War, ale Ruffalo vo svojom poste vyložene hovorí "pripravte sa na Ragnarok". A je celkom pokojne možné, že je pre Marvel jednoduchšie zorganizovať dokrútky v mieste, kde má rozbehnutú inú produkciu, než aby sa štáb tretieho Thora zložito schádzal znovu v Austrálii, kde sa točila väčšina filmu.


Šéf Marvelu Kevin Feige nedávno povedal, že sa Thor: Ragnarok nesnaží byť ako Strážcovia Galaxie, ako by si mohli niektorí diváci pri pohľade na Thorove trailery myslieť. Štúdio sa vraj iba po úspechu Strážcov prestalo báť experimentovať, a tak mal režisér Taika Waititi možnosť pri natáčaní byť svoj a experimentovať. To čo vidíme v traileroch je skrátka a dobre Waititiho štýl. Experimentovať sa režisér nebojí ani priamo pri natáčaní - Jeff Goldblum si nedávno pochvaľoval, že ho veľmi bavilo, ako je režisér pri natáčaní dialógov otvorený improvizácii. A tak vlastne ani sám Goldblum nevie, čo nakoniec bude vo filme hovoriť. A prečo jeho Grandmaster nie je vo filme modrý, tak ako v komiksoch ? Podľa Waititiho je to preto, že sme herca modrého už raz mohli vidieť, a to v šialenej sci-fi komédii Pozemšťanky sú povoľné, z roku 1988.

Príležitosť zaimprovizovať sa dostalo aj sámému režisérori, ktorý si v snímke zahral KORGA. Korg je Kronan, teda tvor zložený z kamena - jedného takého sme videli už v úvode Thora: Temného sveta. Waititiho Kronan nebude tak vysoký a je to jeden z účastníkov bitky šampiónov, ktorú Grandmaster organizuje vo filmovej aréne na planéte Sakaar. Toto všetko sú elementy vypožičané z komiksového príbehu Planet Hulk, z ktorých si filmári vzali ešte mimozemšťana menom Mieke. Korg sa vo filme s Thorom spriatelí a pomôže mu, vysvetlí mu, ako to v aréne chodí. Postava je veľká a ťažká, ale ponechá si režisérov vysoko postavený hlas - je to doara povaha so zmyslom pre humor. V aréne je to potom neohrabaný hromotluk. Mieke je potom hmyzí bojovník, ktorý má štýlový exoskelet a končatiny ostré ako nože. Je to vrtký bojovník, ktorý nehovorí.


zdroj:fandimefilmu.cz

Komentáre

Obľúbené príspevky