Thor: Rangarok: Nová synopsia


Hela má podľa nového popisu filmu zálusk na asgardsky trón. Prvý trailer na Thora Ragnarok lámal po celom svete rekordy a je jasné, že aj napriek vlažnému prijatiu predchádzajúcich dvoch dielov sprevádza tretí film o severskom bohovi hromu veľká natěšenost. Keďže je ale Ragnarok stále mnoho mesiacov vzdialený od svojej premiéry, na nejaké veľké množstvo nového reklamného materiálu si najskôr môžeme nechať zájsť chuť. Zatiaľ sa teda musíme uspokojiť aspoň s krátkou novou synopsiou, ktorú Marvel zverejnil v americkom časopise spolu so synopsiou na Black Panthera.


Thorov svet sa otriasa. Jeho prefíkaný brat Loki vládne v Asgarde, na obzore sa objavila mocná Hela, aby sa trónu zmocnila sama, a Thor je uväznený na opačnej strane vesmíru. Ak sa zo zajatia chce nejako dostať a zachrániť svoj domov pred hroziacou deštrukciou, musí sa najprv prebojovať cez životu nebezpečný mimozemský turnaj a poraziť tú svojho bývalého spojenca a priateľa z Avengers ... Neuveriteľného Hulka!

Ako asi sami vidíte, synopsia neodhaľuje prakticky vôbec nič nové a veľmi sa podobá tej pôvodnej. Jediná výraznejšia veta, ktorá stojí za zmienku, je tá zmieňujúcu hlavnu záporačku Helu. Z traileru sa zdá, že sa pokúša Asgard zrovnať so zemou a nenechať kameň na kameni, podľa popisu ale bude usilovať o jeho trón. Jej jediný dialóg v ukážke je dokonca ,, Asgard je mŕtvy ", čo žiadne ambície o trón nenaznačuje, tak uvidíme, ako to s jej plánom nakoniec dopadne. Nakoniec je tu ešte vtipné video, ktoré ukazuje, ako asi Thor prišiel k svojmu novému zostrihu. V galérii si môžete prezrieť, ako bude vyzerať Thor: Ragnarok Lego.

gallery_main_thor-ragnarok_~2.jpg gallery_main_thor-ragnarok_0.jpg gallery_main_thor-ragnarok_4.jpg gallery_main_thor-ragnarok_6.jpg gallery_main_thor-ragnarok_e~0.jpg
(photos 6)


zdroj: fandimefilmu.cz

Komentáre

Obľúbené príspevky