Family Feuds


Rodiny môžu v nás všetkých vyniesť to najlepšie ale aj to najhoršie a tí, ktorí zdieľajú rodinné väzby v Marvel Cinematic Universe nie sú výnimkou. Thor (Chris Hemsworth) a jeho adoptovaný brat Loki (Tom Hiddleston) majú jednu z najhorúcejšiu súrodenecku rivalitu v histórii trhákov. Ich silna láska k sebe sa dostala až k bodu, keď sú obaja ochotní zraniť druhého len preto aby si niečo dokázali.

Loki sa stal mimoriadne populárnym po jeho vystúpení v The Avengers, ale Chris Hemsworth teraz povedal, že pokračujúci konflikt medzi Thorom a Loki sa môže blížiť - a nie z takého dôvodu, ktorý by ste mohli očakávať.

Počas svojho vlastného panelu v Supanovej Comic Con v Austrálii Hemsworth prezradil, čo možeme očakávať od Thor: Ragnarok. Zdá sa, žeThor bol vždy s Loki a teraz sa stáva apatický voči darebáctvam svojho mladšieho brata.


Toto potvrdil aj Tyler James, ktorý sa zúčastnil panelu Hemswortha a potvrdil odhalenie herca.
"Thorov a Lokiho vzťah sa líšia tým, že sa Thoro nezaujíma o to, čo Loki v Ragnaroku vyvádza."

Thorova ambivalentná nálada voči svojmu bratovi znamená významnú zmenu pre nórskeho boha hromu, pretože to môže byť po prvýkrát, keď sa nesnaží zachrániť Lokiho. V predchádzajúcich filmoch Thor vždy vynaložil svoje úsilie na to, aby priviedol Lokiho späť do svojej rodiny, ale nikdy neuspel.

Vzhľadom na to, že Thorovo zdanlivo zbytočné úsilie presvedčiť Loki, aby si uvedomil chyby svojho konania, bolo by rozumné, aby sa bojovník, ktorý používa kladivo, vzdal a prešiel k iným záležitostiam. Paradoxne, toto by mohlo byť aj určitým druhom budíka, ktorý Loki potreboval po celý čas.


zdroj: moviepilot.com

Komentáre

Obľúbené príspevky