Kong: Skull Island Blu-ray details and box art revealed

A máme to konečne aj tuto. Pozrite sa na pôvode scény jedného z najsilnejších mýtov všetkých čias , Kong: Skull Island prichádza na Ultra HD Blu-ray Combo Pack, Blu-ray 3D Combo Pack, Blu-ray Combo Pack a DVD 18. júla, alebo skoro Digitalne 20. júna od spoločnosti Warner Bros, Home Entertainment. Predoobiednať si ho možete ako inak na Amazone.

Toto presvedčivé, originálne dobrodružstvo režiséra Jordana Vogta-Robertsa (The Kings of Summer) rozpráva príbeh rôznorodého tímu vedcov, vojakov a dobrodruhov, ktorí sa zjednotili, aby preskúmali mýtický, nezmapovaný ostrov v Tichom oceáne, rovnako nebezpečný ako krásny.

Hviezdy ako Tom Hiddleston, nominovaný na oscara Samuela L. Jacksona (Django Unchained, Pulp Fiction), John Goodman (Transformers: Age of Extinction, Argo), víťazka Oscara Brie Larson (Room) a kandidát na Oscara John C. Reilly (Chicago, Guardians of the Galaxy).

Vogt-Roberts riadil film z príbehu Johna Gatinsa a Dana Gilroay, scenár Dan Gilroy a Max Borenstein. Kong: Skull Island produkovali Thomas Tull, Mary Parent, Jon Jashni a Alex Garcia, Eric McLeod a Edward Cheng ako výkonní producenti.

Na začiatku šiestich mesiacov natočil režisér Jordan Vogt-Roberts a jeho tím filmy na troch kontinentoch, ktoré zachytili svoje prvotriedne krajiny na Oahu, Havaji, v Gold Coast v Austrálii a vo Vietname. Ktoré predtým neboli nikdy videné vo filme.

Komentáre

Obľúbené príspevky