Marvel Announcet Epic Experiences For Fans at Disney's D23 EXPO 2017


Pridajte sa k nám v Anaheim Convention Centre v dňoch 14. - 16. júla!

Marvel sa od 14. do 16. júla vydáva na výstavu D23 Expo so zaujímavým pohľadom na svoje nadchádzajúce filmové tituly v pavilóne Marvel Studios s množstvom rekvizít a kostýmov z nadchádzajúcej štúdie, vrátane Thor: Ragnarok, "" Black Panthera "a ďalšie. Fanúšikovia si budú môcť vychutnať úplne nové konzoly a mobilné hry Marvel, plus neuveriteľný exkluzívny obsah a oznamy počas víkendu!

Fanúšikovia sa pozrú na kostýmy a rekvizity z filmu "Thor: Ragnarok", ako aj na fotografie s exkluzívnymi súpravami z filmu.


K dispozícii sú aj neuveriteľné kostýmy z "Black Panther". "Black Panther" sleduje cestu T'Chally po udalostiach "Captaina Americu: Občianska vojna", kde sa vráti k izolovanému technologicky vyspelému africkému národu Wakanda, aby slúžil ako nový vodca svojej krajiny.

Fanúšikovia budú mať príležitosť stretnúť sa s filmovými tvorcami, vývojovým tímom a talentmi spoločnosti Marvel Studios. Exkluzívne umelecké diela budú odovzdané denne spolu s ďalšími prekvapeniami. Podrobnosti o vystúpeniach talentov a špeciálnych podpisoch sa sprístupnia v aplikácii D23 Expo.

zdroj: news.marvel

Komentáre

Obľúbené príspevky