Marvel Studios Returns to San Diego Comic-Con in 2017

Na tlačovej konferencii Marvel Studios v Burbank Kevin Feige potvrdil, že Marvel Studios sa vráti späť do haly H na San Diegu Comic-Con toto leto.

Toto by nebolo obrovskou správou vzhľadom na to, že štúdio vynechalo len niekoľko krát, vrátane roku 2015 - sú zvyčajne základom v hale H. Avšak s D23, ktorý sa koná doslova len niekoľko dní (14. júla -16 júla) pred SDCC (19. júla - 23. júla), mnohí sa domnievali, že to bol spôsob, ako Disney chce ukázať všetky svoje naj hračky u seba doma.

San Diego Comic-Con je hneď za rohom a nie je jasnejší znak tejto skutočnosti, ako keď začínajú každoročné plagáty SDCC skrášľovať pouličné lampy a San Diego. Marvel sponzoroval bannery za posledné roky - propaguje takto napríklad Thora: Dark World, Guardians of Galaxy, Ant-Mana, Doctora Strangea a ďalšie. Autorom týchto plagátov je Pat Loika.

Vzhľadom k tomu, že Marvel má tento rok úž potvrdenú účasť na pódiu Haly H - je celkom isté predpokladať, že Marvel bude v sobotu večer propagovať Thora aj Black Panthera pre davy na Comic-Cone.



zdroj: sdccblog.com

Komentáre

Obľúbené príspevky