Avengers 3: Prvý trailer na D23


V dramatickom a zatiaľ najtemnejším traileru, čo kedy Marvel ukázal, ovláda Thanos kozmické telesá silou vôle.V rámci Disneyho D23 sa o slovo prihlásil aj Marvel, ktorý na akciu priviezol ukázať čerstvo dotočené Avengers: Infinity War. Prezentáciu uviedol šéf Marvelu Kevin Feige, ku ktorému sa pridal režisér Joe Russo, zatiaľ čo Anthony Russo je ďalej v Atlante a momentálne točí - v túto chvíľu potenciálne už scény z Avengers 4.

Na pódiu sa ďalej objavili Josh Brolin, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Pom Klementieff, Karen Gillan, Batista, Don Cheadle, Anthony Mackie, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth a Robert Downey Jr.

Mno ako som už spomínala v predošlom článku Tom sa tam neobjavil. Ale objavila sa jedná skvelá novinka a to, že sa tam Tom ako Loki vo filme objaví. Ako pošuškávalo sa to už dávnejšie a bolo povedné, že by sa v Avengers 3 Loki mal objaviť mno to bolo dávno.

Mno tak všetko vyvrcholilo prvým teaser trailerom. Takže bacha je to spoiler!!!


Všetko začína na lodi Milano, ktorou letia Strážcovia Galaxie. Letí do neznámeho územia, a tak Star-Lord hovorí o tom, že by mali byť opatrní a tváriť sa drsne. V tom im priamo na kapotu pristane bezvládný Thor. Vtiahnu ho dovnútra, Mantis ho vzbudí. Thor okolo seba chvíľu poplašene plácha päsťami, potom sa spýta, kto sú sakra Guardians zač, a ešte dodá, že niečo je "naozaj zle".

Nasledujú zábery na ulici s mŕtvymi ľuďmi. Scarlet Witch uhne energetickému výboju, ktorý rozpolí namiesto nej neďaleký nákladiak vo dvoje. Loki zbiera kozmickú kocku z prvých Avengers a podľa niektorých svedectiev ju dáva Thanosovi. Peter Parker ide školským autobusom, zafunguje jeho pavúčí zmysel. Iron Mar stojí spolu s Guardians a hovorí o tom, že sú vo výhode, pretože on (Thanos?) Musí prísť k nim. Všetci sa tvária znepokojene. Nasleduje záber na Gamoru v zničenom Collectorovom dome. Gamora plače. Niekto hovorí, že Thanosa "Smrť nasleduje ako tieň". Thanos naopak hovorí, že vrátiť vesmíru rovnováhu možno neznie ako zábava, ale jemu to vracia úsmev do tváre.

V ďalších záberoch pristane na zemi nejaké plavidlo, či snáď viacero plavidiel. Thanos príde na scénu, skrze akýsi portál. Na mieste je Spider-Man v kovovom obleku zo záveru Spider-Mana: Homecoming a stojí na niečom veľkom a kruhovom (možno na spomínanom plavidle?). Doctor Strange zosiela kúzla, vytvára vo vzduchu ostrovčeky, po ktorých skáče Star-Lord, aby sa stretol s Thanosom. Niekde v záberoch sú aj Mantis, Hulk a brnenie Hulkbuster. Bucky a Black Panther vedú armády vo Wakande, Bucky bojuje s nejakým monštrom.

Captain America má fúzy a tvári sa, akoby videl strašné veci. Black Widow je blonďavá. Vision vyzerá vystresovaný a možno je zavretý v klietke. Všetko sa odohráva vo zdevastovanej krajine. Thanos popadne Thora za hlavu a drví ju v rukách. Potom tresne Iron Mana do tváre, až odletí. V samom závere teaseru Thanos pozdvihne k nebu ruku s čiastočne zloženou Rukavicou nekonečná a buď pritiahne z vesmíru kométu, alebo snáď dokonca popadne mesiac a jeho roztrieštené úlomky mrští po hrdinoch! Hrdinom hovorí, že môžu utekať, ale svojmu osudu neujdú. Tým upútavka končí.

zdroj: fandimefilmu.cz

Komentáre

Obľúbené príspevky