Thor premiere on the Gold Coast


Konečne a objavila jedná malá novinka ohľadom filmu Thor: Ragnarok.

Chris Hemsworth spúšťa svoju najnovšiu výpravu Thora a to rovno domov. Hollywoodsky herec sa objaví na austrálskej premiére Thora: Ragnarok budúci mesiac na Gold Coast, kde bol prevažne natočený; v blízkosti svojho domova, len kúsok od Byron Bay.

Na červenom koberci sa k nemu pripojí aj režisér filmu Taika Waititi. Je to prvýkrát, čo bol novozélandský režisér na čele hollywoodského superhrdinového filmu. Predtým bol Waititi známy svojimi nepredvídateľnými komédami vrátane minuloročného hitu "Hunt for the Wilderpeople". Mno ale čo nie je ešte potvrdené je to či sa tam objaví aj Tom. Ja držím prekrížené prsty aby sa tam ukázal :). Lebo mi to normálne robí starosť, že je po tak dlhú dobu niekde zalezený :(.


V Marvel Universe to bude pre Chrisa už priaty krát čo si zahral nórskeho boha, a to ako vo filmoch The Avengers, ako aj v dvoch predchádzajúcich samostatných filmoch Thora.

Najnovší film Marvelovského komiksu bude nasledovať Thora ako sa pokúša zastaviť zničenie svojho rodného sveta, Asgardu, ktorý je ohrozený Helou, Bohyňou smrti, ktorú hrá Cate Blanchett.

Vo filme tiež hviezdia Mark Ruffalo ako Hulk a Idris Elba ako Heimdall. Tom Hiddleston sa tiež vracia ako Thorov odcudzený brat Loki.

Natáčanie sa začalo minulý rok, hlavne na Gold Coast v Village Roadshow Studios.

Austrálska premiéra Thor: Ragnarok sa uskutoční 13. októbra v Event Cinemas Robina na Gold Coast.


zdroj: skynews.com.au

Komentáre

Obľúbené príspevky