7 Actors Who Should Be Cast In DC’s Standalone Films And Who They Should Portray


7 hercov, ktorí by mali byť obsadení v samostatných filmoch DC a kto by ich mal zobraziť. Takto znie názov článku. Po filme Justice League filmári budú môcť viac experimentovať s budúcumi samostatnými filmami. Ako prvý na rane je film o Jokerovi ktorý sa DC rozhodlo natočiť. Je zábavné špekulovať o tom, kto by mohol hrať v týchto nových snímkoch a kam by to všetko mohli ísť. Mno a prečo o tom všetkom hovorím je dovod, že na stránke wegotthiscovered.com uverejnili článoček o tom kto by podľa nich mohol tie role obsadiť.

A keď už som spomínala toho Jokera tak ako prvý na myseľ im prišiel práve Tom Hiddleston a toto je ich zdovodnenie:

Zabudnite na Leonarda DiCapria (je v podstate rovnaký vek ako Jared Leto). Ak robíte pôvodný film, kto lepšie zahraje mladého Mr. J ako Tom Hiddleston ? Vážne, museli ste už vidieť fan arty a viete, že Hiddleston má potrebnú kariéru, aby vytiahol úlohu takej veľkosti.

Pre tých, ktorí si prečítali The Killing Joke od Alana Moorea a Briana Bollanda, mohli by ste vedieť ako by mal vyzerať klaunský princ zločinu pod bledou tvárou a rúžom, že ? Teraz sa pozrite na Hiddlestona s jeho krátkymi vlasmi a všetko sa hodí. Je to zvláštna náhoda.

Je veľmi pravdepodobné, že čas Hiddlestona v MCU sa blíži ku koncu - a sme si istí, že nechce hrať Lokiho navždy - takže je teraz čas na štrajk DC a dostať ho na palubu, aby vykreslil tohto legendárneho darebáka. Naozaj nemáte oveľa lepšiu voľbu ako tátu.

Mno a toto sú ďalšie mená ktoré by sa podľ nich mali ujať ďalších charakterov: Armie Hammer (Bruce Wayne/Batman), Joe Keery (Jason Todd/Robin), Danila Kozlovsky (Red Son Superman), Sterling K. Brown (Lucius Fox), Billy Zane (Lex Luthor), Jon Hamm (Harvey Dent/Two-Face)

Tak čo vy nato ? Chceli by ste vidieť Toma ako Jokera ? Ja osobne hej, prečo nie, šialený je na to dosť :DDDDD. Teda kedby sa to podarilo tak aby som si teda musela preštudovať filmy :DDD.

zdroj: wegotthiscovered.com

Komentáre

Obľúbené príspevky