Thor: Ragnarok With Cate Blanchett

Marvel Studios vydáva film Thor: Ragnarok digitálne 20. februára a na Blu-ray 6. marca. Mno a k tomu sa objavilo sneak peekove video kde na začiatku je Cate Blanchett. Je to pohľad zo zákulisia kde ju vidíme v tom oblečku zo značkami na zachytenie pohybu. Kde sa správne učí reagovať a pohybovať aby to vyzeralo vo filme reálne. Rozpráva tam ako sa mala čas s ňou vyhrať a že jej schopnosti sú tak prekvapujúce a nezvyčajné, nie je to len zlovestná ženská :DDDDD.

Tom, ktorý sa vrátil ako Loki, hovorí, že prináša hĺbku charakteru. Vraví, že ako niekto, kto hrá v týchto filmoch darebáka, chápe zodpovednosť. Hovorí a dodáva, že prináša obrovské nasadenie, ktoré dokáže vyjadriť fyzicky alebo verbálne.

Idris Elba, Jeff Goldblum, Anthony Hopkins, Mark Ruffalo, Tessa Thompson a Karl Urban tiež hviezda vo filme. Thor: Ragnarok získal po premiére 6. novembra 2017 845 miliónov dolárov.
Okrem vydania digitálne a Blu-ray, Thor: Ragnarok bude k dispozícii na DVD 6. marca. Budú obsahovať bonus vecičky, deleted scéný a gag reel.


zdroj: eonline.com

Komentáre

Obľúbené príspevky