The Night Manager season 2 ?


Nočný manažér by sa mohol vrátil na obrazovky v podobe druhej série.

The Night Manager, televízny debut najpredávanejšieho románu Johna Le Carra, debutoval v roku 2017 s Tomom Hiddlestonom v hlavnej úlohe.

Seriál rozprávala príbeh nočného manažéra luxusného hotela (a bývalého britského vojaka) Jonathana Pinea, ktorý bol prijatý ako špión aby prerušil tajné obchodovania so zbraňami medzi Whitehallom a Washingtonom DC.

Prvá séria The Night Manager bola obrovským úspechom a bola nominovaná na 36 ocenení, z ktorých získala 11, vrátane Zlatých glóbusov a Emmy.

Nočný manažér ešte nebol oficiálne obnovený pre druhú sériu, ale došlo k určitým krokom, ktoré naznačujú, že by sa to mohlo vrátiť na obrazovky.

V marci 2017 riaditeľka Susanne Bierová potvrdila, že scenáre na druhú sezónu sa "pomaly rozvíjajú".


Povedala tiež Broadcastu: "Všetci chceme druhu sezóny, ale vec, ktorú absolútne nechceme, je robiť niečo, čo by nebolo na úrovni prej sezóny. To by bolo naozaj zlý nápad."

BBC a AMC spolu s The Ink Factory neskôr vydali vyhlásenie vysvetľujúce situáciu a povedali: "Sme v počiatočnom štádiu vývoja potenciálnej druhej série The Night Manager, ale nič ešte nie je definitívne a nebudeme nič oznamovať. "

Kedy začne druhá séria Nočného manažéra?
Keďže sa ešte nemôže začať natáčať druhú séria, je nepravdepodobné, že to bude do roku 2019.

Vráti sa Tom Hiddleston do The Night Manager ?
Hoci sa neuskutočnili žiadne oficiálne oznamy týkajúce sa obsadenia Nočného manažéra, mysli sa, že Tom Hiddleston sa vráti, ak sa vráti. Hovorí sa, že hviezdy Hugha Laurie a Olivia Colmana sa už potvrdili pre ďalšiu sériu.

Podľa BBC tím práve pracuje na príbehu a potom je k dispozícii.

Čo bude predstavovať druha séria The Night Manager?

Zatiaľ nie je známe, čo by mohlo predstavovať druha séria The Night Manager, pretože kniha, na ktorej bola založená prvá sezóna, bola len jedna.

Producent Simon Cornwell (ktorý je tiež autorovim synom Johna le Carreho) povedal v minulom roku: "Neexistuje žiadna kniha a nikdy neexistoval príbeh le Carrého, ktorý bol rozšírený za hranice románu. Bolo by zaujímavé a vzrušujúce to skúsiť."

Hviezda Hugh Laurie dodala: "V dvadsiatich takýchto románoch, ktoré písal Le Carré, si myslím, že nie je nič na pokračovanie. Preto by to bolo pre neho nové územie - a samozrejme, že bol mimoriadne zapojený do [prvej série] a dal mu jeho požehnanie."

zdroj: ok.co.uk

Komentáre

Obľúbené príspevky